Dadilja Anđelinine dece otkrila: Ne stiže da im se posveti i to je recept za propast

- Anđelina stvara više problema nego što donosi dobrog i čini im medveđu uslugu - mišljenje je dadilje

  • 2
Anđelina Džoli

Foto: Tanjug/AP

Glumica Anđelina Džoli (46) ima težak period iza sebe, od razvoda, suđenja i sukoba sa bivšim, a paralelno se trudi da njena karijera ne ispašta i da sebe prikaže kao dobru majku u javnosti.

Ona navodno odgaja i obrazuje decu na sopstveni način za koji smatra da pozitivno utiče na njihovo sazrevanje i odrastanje, a kako je izjavila, primarni cilj vaspitanja su joj domaći zadaci i obrazovanje kao i usađivanje poštovanja i ljubavi prema svim živim bićima. Jednom je izjavila kako im svake večeri peva uspavanke drugačijim glasom kako bi ih zabavila.

Međutim, dadilja koja je radila za Anđelinu i boravila s njima 24 sata dnevno, otkrila je za američki OK magazin da su iza zatvorenih vrata stvari potpuno drugačije.

- Ona je majka koja je vrlo odsutna zbog svojih svakodnevnih problema i karijere, ne stiže da se posveti deci i to je recept za propast - rekla je dadilja u i dodala da Anđelina ne može da obuzda decu, a da je situacija postala posebno dramitična otkako se razvela od Breda 2016. godine.

- Anđelina misli da je moderna mama jer se prema njima ponaša kao prema odraslim ljudima. Ali, istina je da je deci s vremena na vreme potreban prekor kako bi mogli da razlikuju ispravno od pogrešnog. Anđelina stvara više problema nego što donosi dobrog i čini im medveđu uslugu - mišljenje je dadilje koja je čuvala šestoro Anđelinine dece: blizance Vivijen i Noksa, Medoksa, Paksa, Zaharu i Šajlo.

- I dok u očima javnosti Ađgelina izgleda kao požrtvovna samohrana majka koja čvrsto drži konce u rukama nad odgajanjem dece, kad je kamere ne snimaju liberalna je i prema svojim porocima i prema deci, čak i preliberalna - tvrdi dadilja.

- Sklona je piću i skoro svake večeri otvori bocu crnog vina, a nekada i više njih. Iako su njena najstarija deca ispod granice kada legalno smeju da piju alkohol, Anđelina im povremeno dozvoli da popiju čašu ili dve - kazala je dadilja koja smatra da je licemerno od Anđeline što je u borbi za starateljstvo nad decom na sudu optužila Breda da ima probleme sa pićem.

Ispričala je i kako glumica navodno često zbog posla mora da gleda video materijal koji sadrži nasilje i škakljive scene, a ne ustručava se pokazati ga i deci, što nije bio slučaj dok je Bred živeo u kući.

Dadilja je takođe negirala Anđelinine izjave o uspavankama, te tvrdi da je to stvar prošlosti.

- Čula sam da često izađe iz kuće uveče i ostavlja decu sasvim samu bez nekog starijeg da ih nadgleda, a skoro ih je ostavila na više od deset sati tokom noći dok je snimala novi film - rekla je i svojim svedočanstvom dovela u pitanje veliki deo glumičinog imidža idealnog roditelja.

Video: Anđelina Džoli nam otkriva šta se to sve nalazi u njenoj torbi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA