50 Cent se rugao Madoni, ona oštro uzvratila: Evo ga ovaj što se pretvara da mi je prijatelj!

- Evo 50 Centa koji se pretvara da mi je prijatelj. Ali sad je odlučio da govori o meni uvredljivo - oglasila se kraljica popa

  • 0
50 cent, Madona Foto: Profimedia Frederick M. Brown/Getty images / Marilla Sicilia/Zuma Press

Madonine kontroverzne fotografije iz spavaće sobe, koje joj je Instagram izbrisao zbog kršenja pravila zajednice, i dalje su goruća tema na društvenim mrežama. Ovih dana podrugljivo ih je komentarisaoo i 50 Cent.

- Yo, ovo je najsmješnije s*anje! To je Madona ispod kreveta, pokušava da bude poput device u dobi od 63 godine - napisao je reper, aludirajući na hit kraljice popa "Like a Virgin" iz 1984.

Osim toga, objavio je i fotografiju na kojoj pevačicu upoređuje sa Zlom vešticom Istoka iz "Čarobnjaka iz Oza" - naime, fotošopirao je Madonine noge i zadnjicu ispod kuće, baš kao u filmskom klasiku iz 1939. godine.

- Napraviću rimejk samo ako će Madona biti u njemu, ona ima seksepil i zvezdanu snagu koji su za to potrebni - narugao se 50 Cent.

Njegove reči očito se nisu svidele slavnoj pevačici, koja mu nije ostala dužna.

- Evo 50 Centa koji se pretvara da mi je prijatelj. Ali sad je odlučio da govori o meni uvredljivo. Pokušava da privuče pažnju ponižavajući druge na društvenim mrežama, što je najgori i najmanje uzvišeni izbor koji biste mogli napraviti kao umetnik i odrasla osoba.

- Samo si ljubomoran jer nećeš izgledati dobro kao ja niti ćeš se ovako ludo zabavljati kad budeš u mojim godinama! Šteta što ovde nema emodžija kiselog grožđa - napisala je uvređena pevačica na Instagramu, a objavila je i fotografiju iz 2003., na kojoj grli repera s kojim se sad javno svađa.

Video: Jezero koje je voleo Cezar, na kom je živela Madona i mesto koje je inspirisalo slikare: Ovo je Komo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA