≫ 

Ben Aflek o pomirenju sa Džej Lo i borbi s porocima: Srećan što sam dobio drugu priliku

- Znam da nisam savršen, ali se jako trudim i jako mi je stalo da budem pošten, autentičan i odgovoran - rekao je

  • 3
Ben Aflek i Dženifer Lopez , Ben Affleck and Jennifer Lopez Foto: Tanjug/AP

Glumac Ben Aflek (49) prvi put javno priznao svoja osećanja u obnovljenoj vezi sa najpopularnijiom latinom zvezdom Dženifer Lopez (52)

- Mogu reći da mi je to definitivno prelepo. I, znate, jedna od stvari koje sada stvarno cenim u svim aspektima svog života je to što se sve tako događalo i odrazilo na mene. Znam da nisam savršen, ali se jako trudim i jako mi je stalo da budem pošten, autentičan i odgovoran. Teško je reći ko ima više koristi, ne ulazeći u detalje o tračevima. I to je dobra priča. To je sjajna priča. Možete pisati pretpostavke o nama, ali jedna od težih lekcija koje sam naučio je da nije pametno sve deliti sa svetom. Znam da mi je prijatnije ako postavim zdrave granice u svom životu i jednostavno ne želim govoriti o svom privatnom životu u novinama. Malo ću se suzdržati - izjavio je Ben za WSJ.

- Jako sam srećan što sam u životu dobio drugu priliku, jer mnogi nisu imali ni prvu - nadovezao se.

- Srećan sam zbog svih lekcija koje sam poslednjih pet godina naučio u životu, zbog velikih problema u kojima sam se našao, najviše zbog boli koju sam naneo drugim ljudima - rekao je Aflek osvrnuvši se na propali brak s glumicom Dženifer Garner u kojem nije mogao da se odrekne dva najveća poroka kocke i alkohola.

Prisetimo se, on je samo pre par meseci dao drugu šansu i obnovio svoju vezu posle 20 godina pauze sa Dženifer Lopez malo nakon sto je ona napustila svog verenika Aleksa Rodrigueza.

Video: Dženifer Lopez „zavrckala“ guzom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mladen Milunic Paris

    3. decembar 2021 | 18:12

    Alkos ,pun je demona vidi mu se na faci. Sve je to maskarada sve kao neki paparazi ih slika namesteno sve

  • Renatita

    4. decembar 2021 | 14:13

    Ne znam, meni je drago sto su opet zajedno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA