≫ 

Monika Beluči otkrila tajnu svog prirodnog izgleda i starenja - ona ima drugačiji način

- Kada imate 50 ili 60 godina, nemate iste potrebe kao kada imate 20 godina. Godine nam daju drugačiju perspektivu - objasnila je prelepa glumica

  • 6
Monika Beluči, Monica Bellucci Foto: Profimedia/BEN STANSALL

Popularna italijanska glumica Monika Beluči, godinama slovi za jednu od najlepših žena na svetu koja neguje mladalački izgled.

Ona je u nedavnom intervjuu pričala je o starenju kao prirodnom procesu života, i istakla da se ne plaši starenja.

- Postoji toliko žena koje se osećaju slobodnim da stare na drugačiji način - rekla je Monika Beluči.

Monika je otkrila da izbegava rigorozne treninge i stroge dijete, da voli vino i testenine ali i da povremeno odlazi na pilates.

- Kada imate 50 ili 60 godina, nemate iste potrebe kao kada imate 20 godina. Godine nam daju drugačiju perspektivu - objašnjava glumica i nastavlja:

- Kada smo mladi imamo đavolsku lepotu, što je sasvim prirodno, ali se moramo nositi i sa starošću, jer život ide dalje - rekla je.

Pričala je i o ćerkama, odnosu sa bivšim suprugom Vensanom Kaselom, od koga se razvela 2013. godine.

- Razdvojeni smo već dugo vremena, ali u isto vreme kada ste roditelj, vi ste roditelji za ceo život - rekla je Monika Beluči za Sunday Times Style Magazine.

Ona je zahvalna i srećna što nije počela da se bavi filmskom industrijom kao mlada tinejdžerka, ali i da je to „pitanje sreće".

Monika Beluči govori o pokojnoj operskoj pevačici Mariji Kalas, iz čijih dnevnika i pisama će čitati odlomke na sceni u Londonu, u aprilu 2022. godine.

Video: Kako preboleti najlepšu ženu na svetu? Vensan Kasel kaže lako

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA