Ben Aflek urlao na bivšu ženu pre roditeljskog sastanka, ona vidno nervozna ušla sama u školu

Ben i Dženifer bili su u braku 13 godina, a nakon razvoda su rekli da će ostati u prijateljskom odnosu kako bi zajedno odgajali njihovo troje dece

  • 0
Ben Affleck Jennifer Garner, Ben Aflek i Jennifer Garner Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Ben Aflek Ben Aflek i Dženifer Garner sa porodicom, Foto: Profimedia

Nekadašnji supružnici Ben Aflek (49) i Dženifer Garner (49) našli su se u gradu Santa Monika u Kaliforniji, kako bi otišli na roditeljski sastanak u školu koju pohađaju njihova deca.

Dženifer i Ben bili su zajedno od 2005. do 2018., a imaju troje dece: ćerke Vajolet (16) i Serafinu Rouz Elizabet (12) i sina Semjuela (9).

Bivši partneri ispričali su da su ostali u dobrim odnosima nakon razvoda, a s obzirom na to da se na fotografijama koje su ovih dana obišle društvene mreže ne čini tako, njihovi obožavatelji su uvereni kako se radi o nekoj napetoj situaciji koju su morali da reše zajedno.

Komentarisalo se i kako je Garner nakon razgovora bila nervozna, a i strani mediji potvrđuju da je bila reč o njihovoj svađi koja se odvijala na ulici.

"Po govoru tela bih rekla da je baš besan", "Kako je on nervozan", "Istresa na njoj svoje frustracije", komentarisali su pratioci na društvenim mrežama fotografije glumca Bena Afleka i njegove bivše.

Video: Ben Aflek na stubu srama nakon presude Harviju Vajnstajnu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA