≫ 

Kanje na koncertu otpevao stih kojim je zamolio Kim da se pomire, a njen odgovor je šokirao sve

- Želim da pobegneš nazad meni, upravo ti, Kimberli", glasio je izmenjeni Kanjeov stih

  • 0
Kim Kardashian, Kim Kardašijan, Kanye West, Kanje Vest Kim i Kanje; Foto: Tanjug/AP

Reper Kanje Vest ne krije da se želi da se pomiri sa svojom suprugom Kim Kardašijan, a sada ju je na koncertu pred publikom pozvao da mu se vrati.

Naime, Kanje je sa Drejkom održao humanitarni koncert, a na koncertu je navodno bila i Kim. Reper je promenio stihove svoje pesme Runaway, na veliko oduševljenje publike.

- Želim da pobegneš nazad meni, upravo ti, Kimberli", glasio je izmenjeni Kanjeov stih, zbog kojeg je hešteg #kimberly trenutno jedan od najpopularnijih na društvenim mrežama.

Deo fanova na društvenim mrežama oduševljen je reperovim gestom, dok drugi deo smatra da Kim ne bi trebalo da dozvoli da je njegov postupak pokoleba.

"Kim, da nisi slučajno pala na to, Runaway uopštee nije napisao za tebe", napisala je jedna korisnica na Tviteru, aludirajući na to da je pesma napisana za Kanjeovu bivšu devojku Amber Rouz.

Samo nekoliko sati nakon koncerta Kim je navodno predala zahtev za legalno razdvajanje, prema kojem bi i dalje bila udata za repera, ali bi zakonski živela odvojeno od njega.

Ako sud to odobri, pitanje starateljstva nad decom i zajedničke imovine bilo bi odvojeno od njihovog bračnog statusa. Takođe, navodno je podnela zahtev da joj se prezime Vest ukloni iz imena, prenosi TMZ.

Inače, ovo Kanjeu nije prvi javni vapaj za pomirenjem, pa je tako nedavno na Instagram storiju objavio fotografiju poljupca sa Kim, uz koju je napisao: "Moram se vratiti kući."

Istovremeno, Kim je, nagađa se, u vezi s 28-godišnjim komičarom Pitom Dejvidsonom.

Video: U kandžama Kim Kardašijan: Carica svih starleta ima zanimljiv manikir

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA