Kristina Agilera u toplesu! Kožnim rukavicama "krije" grudi, ponovo je prozivaju zbog Fotošopa

Kristinina promena frizure pala u drugi plan zbog prizora u toplesu

  • 1
Kristina Agilera Kristina Agilera,Foto: Profimedia/Arturo Holmes

Pop zvezda Kristina Agilera obradovala je svoje fanove nizom porvokativnih fotografija kojima je pokazala da u 5. deceniji prava bomba.

Pevačica je, kako mnogi misle, povodom svog 41. rođendana, koji je bio 18. decembra, podelila vruće kadrove kojima je mnoge podsetila zašto važi za jednu od najpoželjnih žena.

Nedavno je promenila boju kose, te je jedno vreme bila riđokosa, no sada se vratila u tabor plavuša, ali je njena promena frizure pala u drugi plan zbog prizora u toplesu.

Agilera je samouvereno pozirala ispred objektiva dok je na sebi imala samo kožne crne rukavice kojima je prekrila grudi, a kosu je prebacila napred i na taj način skrivala intimne delove tela.

"Bomba", "Ženo, godine ti ništa ne mogu", "Izgledaš kao sa početka karijere", "Videli smo kako izgledaš bez Fotošopa, džebe se trudiš", "Nerealno lepa i talentovana", "Boginja", "Još da ovako izgeda uživo", "Smela da pokaže da je bomba", neki su od komentara.

Podsetimo, ljudi su u februaru masovno komentarisali i Kristinine fotografije sa bazena, gde se jasno moglo videti kako izgleda u prirodi i bez Fotošopa koji koristi na društvenim platformama.

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Објава коју дели Christina Aguilera (@xtina)


Inače, Kristina se nedavno u svet muzike vratila novim singlom, i to nakon četiri godine pauze.

Video: Karleuša se snimala u ultra mini bikiniju, toliko je brutalna da se sama cenzurisala

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA