Tramp surovo o Boldvinu nakon tragedije na snimanju: "On nije stabilna osoba, on je ludak!"

Boldvin je ranije imitirao Trampa, rugajući mu se, a sada Donald tvrdi da je gumac oduvek bio neuračunljiv

  • 2
Donald Tramp, Alek Boldvin Foto: Tanjug/AP, Profimedia/Mark Sagliocco / Getty images

Glumac Alek Boldvin poznat je kao neko ko je godinama javno kritikovao Donalda Trampa, a sada se bivši predsednika SAD-a oglasio povodom nesreće na snimanju filma "Rust" na kojem je ubijena Halina Hačins.

Naime, Tramp smatra da je glumac neuračunljiv, ali i sumnja da nesreća koja se desila nije slučajna.

Na kraju svog nedavnog intervjua za The Dejli Vajr, bivši predsednik je prokomentarisao Aleka Boldvina, koji je dugo bio njegov otvoreni kritičar.Boldvin je pre nekoliko godina u jednoj emisiji  izveo laskavu imitaciju Trampa, koja je postala viralna.

- Imitirao me je godinama, mislio sam da je užasan u tome, ima drugih ljudi koji to rade mnogo bolje - rekao je Tramp, osvrćući se na Boldvinovu izjavu da nije povukao obarač već je sam opalio.

- On je uvek u problemu. Mislim, uzima pištolj za koji je rekao da nije povukao okidač, a onda su stručnjaci rekli da nije moguće da taj konkretni pištolj to može - istakao je bivši predsednik.

- Uperio je pištolj u ovu ženu i desilo se da je pucao, a ona nije bila ni glumac, pa nije da je bila deo scene. Da li je to uradio namerno? Ne znam, mislim, ti meni reci - nastavio je, prenosi Newsweek. Liderka Kendes Ovens se uključila i istakla da Boldvin nije stabilan, sa čime se Tramp složio.

- Definitivno nije, on definitivno nije stabilna osoba - on je zapravo ludak - zaključio je.

Podsetimo, direktorka fotografije Halina Hačins ubijena je na setu vesterna u oktobru nakon što ju je Boldvin upucao iz pištolja rekvizita.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA