≫ 

Glumac koji je optužen za seksualno uznemiravanje priznao da je spavao sa studentkinjama

- Pretpostavljam da sam u to vreme mislio da je to bilo sporazumno. Tada nisam baš bio bistre glave - rekao je Franko

  • 0
Džejms Franko, James Franco Foto: Profimedia

Slavni glumac Džejms Franko (43) priznao je da je bio intiman sa studtkinjama glumačke škole koju je prethodno vodio, rekavši da se borio s zavisnošću od seksa, te da je poslednjih godina radio na poboljšanju svog ponašanja.

Gostujući u "The Jess Cagle" podkastu, glumac je priznao da je u periodu dok je predavao bio intiman sa studentkinajma, te da je to bilo pogrešno. Ipak, čvrsto negira da je osnovao glumačku školu kako bi namamio žene u seksualne svrhe, piše The Guardian.

- Pretpostavljam da sam u to vreme mislio da je to bilo sporazumno. Tada nisam baš bio bistre glave - priznao je Franko.

Ovo je bilo prvi put da je detaljnije izneo svoju stranu priče otkako su se pojavile optužbe protiv njega, pre skoro četiri godine, kada je Los Anđeles Tajms objavio da ga je pet žena optužilo za ponašanje koje su smatrale neprikladnim.

U oktobru 2019. godine, dve su žene podnele građansku tužbu protiv slavnog glumca, optužujući ga da je iskorišćavao mlade glumice u glumačkoj školi te da ih je na prevaru namamio da snimaju eksplicitne scene seksa.

Franko je priznao da je razvio zavisnost o seksu, nakon što se izlečio od zavisnosti od alkohola koju je razvio u mladosti.

- To je tako moćna droga. Mučio sam se s tim 20 godina. Podmuklo je to što sam celo vreme bio trezan - rekao je Džejms.

Franko je ove godine pristao da plati 2,2 miliona dolara kako bi se završila građanska tužba iz 2019. godine, stoji u dokumentima Višeg suda u Los Anđelesu. Glumac je u intervjuu takođe otkrio da se od 2016. godine leči od zavisnosti od od seksa, te da je nakon optužbi puno radio na sebi i da se promenio.

- Nisam hteo da povredim ljude - rekao je glumac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA