≫ 

Saopštene nove informacije: "Najtužnija princeza" mesecima će se oporavljati u ustanovi

  • 0
Princeza Šarlin, princess Charlene Foto: Profimedia/Phill Magakoe

Princeza Šarlin (43), koja se leči van svoje kneževine Monako, još će se mesecima oporavljati, objavila je u četvrtak monegaška palata.

Naime, supruga princa Alberta II leči se od krajnje iscrpljenosti, otkako se u novembru vratila u Monako, nakon više meseci provedenih u Južnoj Africi.

Njena odsutnost sa proslave nacionalnog dana Monaka u novembru, najvećem godišnjem događaju monegaške palate, pobudila je zabrinutost za njeno zdravlje, ali i brojna nagađanja o teškoćama u braku.

- Princeza se oporavlja na zadovoljavajući način, iako će možda meseci biti potrebni da se potpuno oporavi - objavljeno je iz palate.

Princ Albert i njihova deca planiraju da posete Šarlin tokom Božića, a porodica zahteva da se maksimalno poštuje njihova privatnost.

- Bila je jako iscrpljena, telesno i emocionalno. Bila je premorena i nije mogla obavljati službene dužnosti uopšteno, pa čak ni porodične - rekao je Albert za People, u novembru mesecu.

Podsetimo, Šarlin, inače bivša olimpijska plivačica iz Južnoafričke Republike, za princa Alberta udala se 2011. godine, a prvi put se u njegovom društvu pojavila 2006. na Zimskim olimpijskim igrama u Torinu.

Odmah nakon venčanja pričalo se kako je Šarlin htela da pobegne sa istog, ali je iz palate to demantovano.

Inače, Albert je sin princa Rainiera III. od Monaka i američke filmske zvezde Grejs Keli, koja je 1982. godine poginula u saobraćanoj nesreći.

Video: Pogledajte kako se Srpska princeza sprema za BKFC debi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA