≫ 

Đokovićeva vatrena navijačica uslikana u vrelom izdanju, a godine joj ni u ludilu ne biste pogodili

Ona je zgodna, negovana i obožava srpskog asa i najboljeg tenisera na svetu

  • 6
Viktorija Silvstedt Viktorija Silvsted / Foto: Instagram/victoriasilvstedt

Švedska manekenka, glumica, pevačica i televizijska ličnost Viktorija Silvsted privlači pažnju gde god se pojavi, što je ponovo učinila pojavljivanjem na plaži na St. Bartsu.

Na sebi je imala bikini sa zlatnim detaljima, a njene duge noge, vitka figura i lepo lice nikome nisu mogli da promaknu.

Oni koji nisu upućeni u lik i delo ove dame zasigurno će teško pogoditi njene godine, koje i strani mediji uvek naglašavaju. Naime, lepa Viktorija ima 47 godina, a izgleda bar 10 godina mlađe!

Inače, Viktorija je poznata i kao Plejboj zečica koja je vatreni fan našeg Novaka Đokovića. U poslednjih nekoliko godina često se fotografisala sa njim, kako na njegovim mečevima, tako i na gala proslavama, ali i na otvaranju njegovog restorana u Monaku.

Viktorija se u svet manekenstva probila 1993. godine, kada je predstavljala Švedsku na takmičenju za Mis sveta.

Ubrzo zatim ju je primetio pokojni Hju Hefner, bivši vlasnik "Plejboja" i pozvao je da pozira za čuveni magazin, na šta je ona pristala. Nakon toga se pojavila u brojnim specijalnim izdanjima tog časopisa, koji ju je još više proslavio širom sveta.

Silvsted je krajem 90-ih godina sklopila ugovor s brendom “Guess”, a sarađivala je s poznatim modnim kućama poput "Šanela", "Diora", "Armanija" i "Valentina". Bila je na naslovnicama više od 500 magazina među kojima su "FHM", GQ", "Maxim" i "Vanity Fair".

Video: Novak Đoković otrčao u toalet pred uključenje uživo u Dnevnik

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MIRKO...

    25. decembar 2021 | 11:34

    MA RIBA ISKUSNA NEMA STA SAMO DA SE KRENE NA POSO ....

  • Papilon

    25. decembar 2021 | 12:43

    Previse je mrsava za njene godine, vestacki mrsava, u tim godinama treba da ima obline i to onako....... ne da bude debela nego .........ljudi preko 40 znaju o cemu pricam.

  • V8

    25. decembar 2021 | 12:17

    Samo kost i koža..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA