Glumica zarađuje milione, a sumnja se da su njeni roditelji umrli od smrzavanja u kući

Glumičini roditelji pronađeni su pre nekoliko dana mrtvi u porodičnoj kući

  • 1
Alicia Witt Foto: Vince Flores / INSTAR Images / Profimedia

Zvezda serije "The Walking Dead", Ališa Vit (46), doživela je porodičnu tragediju kada su njeni roditelji pronađeni mrtvi u njihovoj kući u Mančesteru.

Ališini roditelji umrli su, sumnja se, od smrzavanja, a jedno od njih pronađeno je kako sedi na kauču u kaputu. Glumičin otac imao je rak, dok je njena majka bolovala od Parkinsonove bolesti.

Vlasti sumnjaju da su stari i bolesni roditelji glumice verovatno umrli od hipotermije, smrzavanja, nakon što su njihova tela pronađena u njihovoj kući u Mančesteru, piše Daily Mail.

Robert (87) i Dajan Wit (75) pronađeni su mrtvi, nakon što je njihova ćerka zamolila rođaka da proveri šta se događa u kući njenih roditelja, jer nije mogla da ih dobije na telefon. Policija je saopštila da su imali informaciju da su glumičini roditelji imali "problem s peći" te da su u svojoj trošnoj kući koristili grejalicu.

Istražitelji su za "Boston 25" rekli da veruju da je uzrok njihove smrti najvjerovatnije hipotermija, opasan pad telesne temperature uzrokovan dugoj izloženosti hladnoći.

Takođe je rečeno da je jedan od roditelja pronađen u kaputu, međutim na telima nisu pronađeni nikakvi znakovi traume, a naknadnim pregledom nisu otkriveni ni tragovi otrovnih gasova, prenosi Daily Mail.

Ožalošćena glumica se oglasila nakon porodične tragedije.

- Obratila sam se rođaki koja živi blizu mojih roditelja da ih proveri. Nažalost, ishod je bio nezamisliv. Tražim malo privatnosti u ovom trenutku kako bih mogla da tugujem i shvatim sve ove događaje u svojoj glavi, ovo je nadrealan gubitak - rekla je Vit ranije.

Video: Džoni Dep: Obožavam vašu zemlju. Rad ovde je savršena suprotnost Holivuda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DENI

    27. decembar 2021 | 16:19

    Ne da nisu imali grejanje vec u trosnjij kucici ziveli, grejalu se na grejalicu, otac imao rak, cak ni TV u boji nisu imali pa cerku gledali kod nekog. Takvi su vam Ameri, skrtice teske, sram je bilo,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA