Skandal u avionu! Uhapšena glumica iz "Čuvara plaže", zbog maske vređala i udarila putnika

Incident se dogodio 23. decembra, a žena je udarila i pljunula 80-godišnjeg čoveka

  • 2

Samo dan nakon što su brojni svetski mediji objavili vest o incidentu na letu američke aviokompanije Delta Air Lines, na kom je jedna putnica napala putnika zbog toga što nije nosio masku dok je jeo, otkriven i identitet putnice.

Reč je o Patriciji Kornval, poznatoj i kao Peti Breton, nekadašnjoj Playboyevoj zečici i glumici najpoznatijoj po ulozi u televizijskoj seriji "Čuvari plaže".

Incident se dogodio 23. decembra, a žena je navodno udarila i pljunula 80-godišnjeg čoveka. Na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama vidi se kako ona naređuje muškarcu da stavi masku na lice, dok je ona sama ne nosi za vreme incidenta.

"Stavi jeb**u masku", vikala je na muškarca, koji joj je odgovorio da ne može da nosi masku dok jede, a nakon toga joj je uputio uvredu.

Kornaval je kasnije uhapšena na aerodromu u Atlanti, nakon čega je puštena uz kauciju od 20 hiljada dolara. Za sada se ne zna je li optužena, prenosi The Sun.

- Let iz Tampe za Atlantu dočekala je policija nakon dojave o uznemiravanju putnika tokom leta. Situacije poput ove vrlo su retke za veliku većinu naših putnika, a Delta nema tolerancije za neposlušno ponašanje u našim aerodromima i u našim avionima - rekao je portparol aviokompanije za New York Post.

Glumica je i prošli mesec imala problema s policijom, kada je uhapšena zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA