Georgina: Najedemo se tek kad Kristijana nema, nekad jedva dočekamo da ode...

Na Netfliksu uskoro stiže dugo očekivana dokumentarna serija "Soy Georgina" koja prati privatan život fudbalera i manekenke

  • 0
Kristijano Ronaldo, Georgina Rodrigez

Foto: Profimedia

Slavni fudbaler Kristijano Ronaldo (36) i njegova partnerka, manekenka Georgina Rodrigez (27), poznati su po velikoj ljubavi i raskošnom načinu života koji često prikazuju i zbog čega im se mnogi dive, pa čak i zavide, no malo ko zna kako zapravo izgleda život kada se kamere ugase.

Na Netfliksu uskoro stiže dugo očekivana dokumentarna serija "Soy Georgina" koja prati privatan život fudbalera i manekenke, a o njemu će progovoriti upravo Georgina.

- Mnogi znaju moje ime, ali malo ko zna ko sam ja - poručila je manekenka u novoj najavi za seriju koja izlazi 27. januara, u kojoj je Georgina opisana kao majka, influenserka i partnerka Kristijana Ronalda, koja će predstaviti emotivan i dubok portret svog svakodnevnog života.

Manekenka je otkrila i da željno isčekuje venčanje s Ronaldom, ali i kakav je on kad se sve kamere ugase.

- Kristijano je odličan otac i suprug, boljeg nisam mogla ni da sanja,. Ne kuva, ali nakon svega što radi zaslužuje da ga na stolu dočeka jelo pripremljeno s puno ljubavi - otkrila je Georgina i dodala da imaju kuvara, ali i da ona ponekad ume nešto da pripremi.

- Kada nije kod kuće priuštim sebi neka jela koja on ili ne voli ili ne konzumira. Istina je da ponekad pojede picu, no nakon toga naporno vežba - izjavila je Georgina.

- Volim da ga iznanadim hranom koju on voli, no ipak svi se možemo najesti tek kada ga nema, pa ponekad svi jedva čekamo da ode - našalila se manekenka.

Otkrila je i kako Ronaldo nikada ne mijenja sijalice zbog, kako kaže, visokih plafona u kući.

- Imamo jako visoke plafone pa bolje da ne menja sijalice. Neka pazi na sebe i posveti se onome što najbolje radi, ja ću se brinuti za ostalo. Meni zaista sve ide od ruke, volim se brinuti o kući i porodici - dodala je.

Manekenka bi u budućnosti trebalo da se uda i uzme Ronaldovo prezime, što je izazvalo burne reakcije, posebice kod Kristijanove majke, Dolores Aveiro (67).

Naime, Dolores veruje kako Georgina zapravo ne voli Ronalda, već kako u njemu vidi samo odličnu zaradu. Sličan stav ima i ostatak njegove porodice.

Video: Pogledajte terasu Kristijana Ronalda: Bazeni, đakuzi, i pogled na ceo grad

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA