Zaboravio Kim? Kanje "uhvaćen" na romantičnoj večeri sa atraktivnom glumicom

Kako se navodi, reper je odlučio da se zabavi usred razvoda sa Kardašijankom

  • 0
Kanje Vest, Kanye West Foto: Profimedia/SPLASH / BACKGRID

Izgleda da samački život repera Kanjea Vesta (44) nije dugo trajao jer je uhvaćen kako uživa na romantičnoj večeri s glumicom Džulijom Foks (31), piše Page Six.

Vest i Foks dobro zabavljali dok su večerali u restoranu, u Majamiju. Reper je nosio crni kaput, dok se glumica odlučila za provokativan plavi korset i farmerke.

Međutim, izvori su rekli da taj sastanak nije bio "ništa ozbiljno" i da Vest jednostavno pokušava da se zabavi usred njegovog razvoda od Kim Kardašijan (41).

Vest poslednjih mesec dana provodi u Majamiju nakon što je Kim jasno dala do znanja da je ozbiljna u vezi sa zahtevom za razvod braka. Nedugo nakon što je podnela zahtev,  započela je u vezu s komičarom Pitom Dejvidsonom (28).

Podsetimo, Kanje je nedavno kupio vilu koja se nalazi prekoputa kuće u kojoj živi njegova bivša supruga sa njihovo četvoro dece. Za kuću iskeširao 4,5 miliona dolara.

Kako je tada naveo izvor blizak reperu, ovo je još jedan u nizu od njegovih pokušaja da opet osvoji Kim, iako je to do sada pokušavao više puta, ali bilo je bezuspešno.

Video: Pancir Kanjea Vesta na aukciji: Specijalan je zbog jednog razloga

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA