Objavila da je nebinarna osoba, a sada šokirala promenom: Demi obrijala glavu i istetovirala pauka

Inspitaciju za tetovažu našla je u mitskom liku Bake Pauka

  • 0
Demi Lovato Printskrin: Youtube/The Drew Barrymore Show

Diznijeva lepotica i pevačica Demi Lovato (29) iznenadila je svoje pratioce na Instagramu novim izgledom.

Naime, ona je pre nekoliko dana obrijala glavu na kojoj je istetovirala pauka. Demi je za Božić podelila snimak na kom je obrijane glave uz hešhtag "novi početak", ali se ipak nakon nekog vremena predomislila, pa je uklonila snimak sa svog Instagrama.

Pretpostavlja se da ja to napravila zbog ružnih komentara nekih fanova koji su joj poručila da im se ne sviđa njena nova frizura te da izgleda izgubljeno.

Inspitaciju za tetovažu našla je u mitskom liku Bake Pauka, koji se uvuče u snove i deli lekcije kako razumeti sebe te tako promeniti život.

Tetovažu joj je napravio poznati tatu majstor Doktor Vu koji je takođe fotografiju pevačice podelio na svom Instagram profilu. Ispod objave, pevačica i tatu majstor dobili su pohvale od brojnih pratilaca.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Doctor Woo (@_dr_woo_)

Podsetimo, Demi je prošle godine istupila u javnost kao nebinarna osoba, u prevodu, više ne koristi zamjenicu "ja" za sebe nego zamenice u množini "oni", "one", "ona".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA