Boldvin mesec dana nakon naloga policiji predao telefon: Pregledaće čak i obrisan sadržaj

Sudija je 16. decembra izdao nalog za pretres Boldivnovog telefona u potrazi za dokazima u istrazi ubistva na setu filma "Rust", kada je Alek ubio snimateljku Halinu Hačins

  • 0
Alek Boldvin Foto: Profimedia/Backgrid USA

Holivudski glumac Alek Boldvin (63) predao je svoj mobili telefon policiji, nakon što su nadležni to od njega bezuspešno zahtevali prethodnih mesec dana, prenosi CNN.

Sudija je 16. decembra izdao nalog za pretres Boldivnovog telefona u potrazi za dokazima u istrazi ubistva na setu filma "Rust", kada je Alek ubio snimateljku Halinu Hačins.

Međutim, glumac nije dostavljao svoj telefon nadležnima, a to je učinio sredinom januara, nakon mesec dana od izdatog naloga.

Nadležni će pregledati detaljno Boldvinov telefon, čak i obrisane fotografije, videe, poruke, i sve što bi moglo da ima veze s nesrećom i pomogne u istrazi ubistva.

Podsetimo, Boldvin je u svom prvom intervjuu, nakon trageije u kojoj je ubio direktorku fotografije Halin Hačins, u suzama tvrdio da nije povukao okidač i da je pištolj sam opalio dok je bio u njegovim rukama.

- Nikad ne bih uperio pištolj u nekoga i povukao obarač. Nikad - rekao je Boldvin Stefanopulosu u intervjuu.

- Neko je stavio pravi metak u pištolj, metak koji nije ni trebalo da bude na snimanju. Neko je odgovoran za ono što se dogodilo, a ja ne mogu da kažem ko je to, ali znam da to nisam ja - rekao je on tada.

Video: Oružaru je puška otkinula prst: Biković o nesrećnom slučaju koji se desio na snimanju

(Telegraf,rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA