≫ 

Potresna objava Šinejd O’Konor nakon što je sahranila sina: "Oprostili smo se od našeg anđela..."

- Stavila sam mu nekoliko paklica cigareta u kovčeg u slučaju da ih nema na nebu. I to će mu se dopasti - napisala je Šinejd

  • 1
Sinead O'Connor, Šinejd O' Konor Foto: Profimedia/Ken McKay/ITV / Shutterstock Editorial

Irska pevačica Šinejd O'Konor odala je počast svom 17-godišnjem sinu Šejnu, koji je izvršio samoubistvo, noseći roze na njegovoj hinduističkoj sahrani.

Šejn je nestao 5. januara, a dva dana kasnije pronađeno je njegovo telo. Utvrđeno je da je dečak sebi oduzeo život, a ova vest slomila je Šinejd.

Šejn je ispraćen na večni počinak nakon ceremonije kojoj je prisustvovalo 50 ožalošćenih, a pevačica je nosila jarke boje u skladu sa željama svog sina.

- Upravo smo se oprostili od našeg prelepog anđela Šejnija. Veoma lepa hinduistička ceremonija. Šejniju bi se svidelo. Stavila sam mu nekoliko paklica cigareta u kovčeg u slučaju da ih nema na nebu. I to će mu se dopasti - napisala je Šinejd na Tviteru nakon sahrane.

Podsetimo, nakon što je pronađeno telo njenog sina, pevačica je hospitalizovana jer je na Tviteru objavila da je ona kriva za sinovljevu smrt.

- Žao mi je, nisam to trebala da kažem. Sada sam s policajcima na putu za bolnicu. Žao mi je što sam vas sve uznemirila. Izgubljena sam bez svog deteta i mrzim samu sebe. Bolnica će mi pomoći na neko vreme. Ali pronaći ću Šejna, ovo je samo kratko odlaganje - poručila je skrhana pevačica, koja je Šejna opisala kao svetlo svog života.

Ona je krivicu za smrt svog sina donekle prebacila i na bolnicu u kojoj se Šejn lečio i iz koje je pobegao. Optužila ih je da su odbijali da preuzmu bilo kakvu odgovornost za njegov nestanak.

- Neka Bog oprosti državi Irskoj jer ja to nikada neću - izjavila je Šinejd.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Minja

    26. jul 2023 | 20:09

    Neka andjeli čuvaju tebe i tvoj andjeoski glas. Sa svojim detetom si sada. Spokoj vašim dušama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA