≫ 

Kloi Kardašijan napali zbog previše Fotošopa: "Ženo, prestani da se unakažavaš"

- Svi govore: "O moj bože, kao da je išla na transplantaciju lica", ali ja sam imala samo jednu operaciju - reka je Kloi ranije

  • 1
Kloi Kardašijan

Kloi Kardašijan, Foto: Instagram.com/khloekardashian

Rijaliti zvezda Kloi Kardašijan novim fotografijama, na kojoj je očigledno sebe "sređivala" u Fotošopu, našla se na meti kritika zbog toga

Kardašijanka je na Instagramu objavila slike na kojima pozira u beloj haljini uz koju je uparila braon čizme sa visokom štiklom. Kloina objava ima više od dava miliona lajkova, međutim, fanovi su primietili jedan detalj koji im se, ako je suditi po komentarima, nimalo nije svideo.

U komentarima pišu da je preterala s uređivanjem fotografija jer su joj prsti na rukama jako dugi. Neki smatraju da nema potrebe za tom količninom Fotošopa jer izgleda kao plastična lutka.

"Ako pogledate njene stare fotografije, vidjet ćete da nema tako duge prste. Ne znam zašto toliko uređuje fotke, super izgleda", "Potrebne su dve sekunde da se shvati koliki je ovo Fotošop", "Šta ti je s prstima?", "Ruka ti je tako duga", "Imaš najduže prste koje sam ikad video", "Ženo, prestani da se unakažavaš", samo su neki od komentara.

Inače, obožavatelji su ranije komentarisali Kloino lice, te šta je od estetskih korekcija uradila. Na okupljanju rijaliti šoua "U korak sa Kardašijanovima" prošle godine, Kloi je otkrila šta je operisala-

- Svi govore: "O moj bože, kao da je išla na transplantaciju lica", ali ja sam imala samo jednu operaciju, operaciju nosa - rekla je Kloi tada i dodala da je ubrizgavala injekcije u lice, ali da je loše reagovala na botoks, pa to ne koristi.

Video: Saznala je da je otac njene ćerke vara dok je bila u porođajnoj sali: Šta sada čeka Kloi Kardašijan?

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA