Ćerka (10) mu je saopšila da ima simpatiju: Dejvid Bekam pokazao kako reaguje na to

Ljubav između oca i čerke je ogromna, a oni to redovno pokazuju i pred pratiocima na društvenim mrežama

  • 0

Dejvid Bekam je otac četvoro dece koje ima u braku sa suprugom Viktorijom Bekam, a nedavno mu je jednu vest saopštila desetogodišnja ćerka Harper.

- Ruže su crvene, Harper Seven pominje da se zaljubljuje, a ovo je izraz tatinog lica. Ali ok je, jer je rekla da je samo tata njena simpatija - napisao je Dejvid uz svoj crno-beli post na Instagramu.

Međutim, zvuči kao da je Harper uspela savršeno da izgladi stvari kada je pomenula da joj je neko "ukrao" srce, a onda je ipak priznala da joj je najbitniji njen otac.

Kao što će primetiti obožavaoci koji prate otmeni par, njihovo najmlađe dete brzo raste pred njihovim očima, a zvezda Spice Girls je nedavno rekla da su njih dve uživale u luksuznom druženju između mame i ćerke.

- Srećan vikend -  napisala je 22. januara Viktorija i objavila fotografiju na Instagramu na kojoj su njih dve u sivim plišanim haljinama.

- Subotnji spa tretmani za mamu i Harper Seven - piše u objavi.

Da je Harperina ljubav prema roditeljima dobro dokumentovana na društvenim mrežama, pokazalo se više puta.

Naime, Viktorija je zagrejala srca širom sveta prošlog februara kada je podelila rukom pisane beleške njihove ćerke napravljene samo za njenu mamu i tatu.

- Draga mama, toliko te volim i ti si moj najbolji prijatelj ikada - napisala je Harper na komadu papira, koji je Viktorija podelila u svom Instagram-storiju.

- Volim kada se uvek šminkamo zajedno, ti si moje srce i volim te. Lepo spavaj, slatki snovi, s ljubavlju Harper.

Dejvid je takođe dobio podjednako sladak izliv naklonosti.

- Dragi tata, nadam se da ćeš se dobro naspavati i imati najbolje prijatelje - napisala je Dejvidu.

- Danas si tako naporno radio na poslu i tako sam ponosna što te toliko volim. Lepo spavaj - napisala je ona takođe ocu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA