≫ 

Bekam otkrio da njegova žena Viktorija već 25 godina jede istu hranu - evo kako je fit i mršava

Fudbaler je otkrio i koju

  • 1
Dejvid i Viktorija Bekam Foto: Profimedia/Abaca Press

Poznati fudbaler Dejvid Bekam je gostujući u podkastu "River Cafe Table 4" otkrio kako njegova supruga Viktorija Bekam već 25 godina jede istu hranu. Dizajnerka i članica grupe Spice Girls ima vitku liniju, a jedan od faktora što je tako je i njena ishrana.

Bekam je naveo da voli da eksperimentiše u kuhinji, dok se Viktorija drži "svog jelovnika", piše "The Sun".

- Postanem jako emotivan oko hrane i vina. Nažalost, oženjen sam nekim ko jede istu hranu već 25 godina. Otkad sam je upoznao, jede samo ribu sa žara i kuvano povrće - rekao je Bekam i dodao:

- Jedino kada je htela da pojede nešto s mog tanjira je bilo kada je bila trudna sa našom ćerkom Harper i to je bilo neverovatno. To mi je bio jedan od omiljenih trenutaka. Ne sećam se o kojoj se hrani radilo, ali znam da to nije jela otada - rekao je fudbaler, a prenosi 24sata.hr.

Inače, Viktorija Bekam nije ljubitelj hrane pripremljene na ulju, maslacu i umacima. Takođe, izbegava crveno meso i mlečne proizvode.

- Za većinu restorana verovatno sam najgora mora. Obožavam povrće kuvano na pari. Volim da kuvam hranu na vrlo jednostavan način. Ne volim ulja, maslace ili umake - rekla je Viktorija.

Video: Viktorija Bekam skinula sve tetovaže posvećene Dejvidu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA