≫ 

"Strejt sam, ali...": Glumac oduševljen izdanjem Breda Pita u filmu "Troja"

- Sećam se da sam se u jednom trenutku uzbudio zbog Breda Pita - rekao je glumac Brajan Koks

  • 0
Bred Pit, film "Troja" Printskrin: Youtube/Movieclips Classic Trailers

Glumac Bred Pit je jednu od svojih najzapaženijih uloga ostvario u filmu "Troja" reditelja Volfganga Petersena, gde je glumio lik Ahila. Zajedno sa njim u ovom ostvarenju je glumio i britanski glumac Brajan Koks, koji je imao samo rečih hvale za Breda Pita.

Na početku, Koks se osvrnuo na to kako ke dobio ulogu u filmu "Troja".

- Znao sam da je uloga dostupna i znao sam da sam pravi izbor za ulogu. Dobrovoljno sam se javio da odletim u London kako bih se susreo s rediteljem Volfgangom Petersenom. Mislim da je uloga ponuđena Benu Kingsliju, a ja sam imao taj sastanak i prošao sam neverovatno dobro – dobio sam ulogu. Bila je to sjajna glumačka postava. - rekao je Brajan Koks u intervju za "Vanity Fair", a prenosi NME.

Zatim se dotakao Breda Pita.

- Sećam se da sam se u jednom trenutku uzbudio zbog Breda Pita. Nikada nije bio u kostimima kao što su takvi... Bred je hodao po setu, a vilica mi je bila spuštena jer je bio tako zapanjujuće lep.  Strejt sam, ali sam pomislio: 'Vau, moj Bože! Ovaj tip je zapanjujuć.' Kakve šanse ima neko na ekranu protiv ovog lepog, lepog čoveka?" - rekao je Brajan Koks.

Pogledajte trejler za film "Troja":

Video: Od grobara do prodavačice krofni: Prvi poslovi najpoznatijih ljudi današnjice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA