Uma Turman je mrzela kostim koji je nosila u filmu "Kill Bill": Mislila je da liči na sladoled od banane

- Stvarno nisam htela da nosim žutu trenerku. Upravo sam rodila sina i svako ko je tek dobio dete neće hteti da nosi usku odeću - rekla je glumica

  • 0
Kill Bill Uma Turman u filmu "Kill Bill" / Foto: AMC

Glumica Uma Turman otkrila je da joj je nošenje legendarnog uskog žutog jednodelnog kostima u filmu "Kill Bill" donelo anksioznost. Holivudska glumica je 2003. godine igrala lik ubice Mlade u ostvarenju Kventina Tarantina, nedugo nakon što je rodila sina Levona Roana (20).

Iako se na početku nošenja kostima osećala anksiozno, glumica priznaje da su kostimografi napravili "puno briljantnog posla" kako bi se ona osećala ugodno.

Uma je dobila Levona sa svojim bivšim mužem Itanom Houkom u januaru 2002. godine, samo nekoliko meseci pre početka snimanja filma "Kill Bill".,

Govoreći u nadolazećoj epizodi The Graham Norton Showa u petak, rekla je:

- Stvarno nisam htela da nosim žutu trenerku. Upravo sam rodila sina i svako ko je tek dobio dete neće hteti da nosi usku odeću, imao bi puno anksioznosti - rekla je glumica i dodala:

- Dakle, bilo je puno treninga, puno rada i puno briljantnog kostimiranog rada kako bi se ponovno stvorio izgled Brus Lija dok mi je pokrivao stomak - rekla je Uma Turman.

Glumica ima ćerku Maje (23) sa Itanom Houkom i Lunu (9) s bivšim partnerom Arpadom Bussonom. Uma je, kako se navodi, mislila da izgleda kao "banana sladoled" u filmu "Kill Bill", kao i na svim reklamnim materijalima koji promovišu ovo ostvarenje.

Glumica je bila toliko ogorčena zbog nošenja kostima da je reditelju Tarantinu rekla da on pokušava da učini da ona izgleda "kao klovn", piše "Daily Mail".

- Uma je mrzila žutu trenerku. Mrzela je. Nije kapirala. Mislila je da izgleda kao sladoled - sladoled od banane. Ona jednostavno nije bila u tome. Nije imala pojma ko je Brus Li, praktično. Konačno sam joj morao da joj pokaže, film "Igru smrti" (u kojoj je glumio Brus Li). Nekako ga je prihvatila - rekao je ranije Tarantino.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA