≫ 

Novi rat Kanje Vesta i Kim Kardašijan: "Optužuje me da sam lopov i narkoman"

- Kim me optužila da sam naručio njenu likvidaciju, a ja želim da kažem da su to teške optužbe - rekao je on

  • 1
Kim Kardashian, Kanye West, Kim Kardašijan, Kanje Vest Foto: Profimedia/Backgrid USA

Kanje Vest (44) i Kim Kardašijan (41) sukobljavaju se već neko vreme putem društvenih mreža, a sve je počelo nakon što je Kanje objavio scrinšot njihove ćerke Nort (8) koja protiv njegove volje koristi TikTok.

Kim je nakon više njegovih javnih istupa odgovorila na svom Instagramu, a nakon toga se situacija između uskoro bivših supružnika zahuktala.

- Kim me optužila da sam naručio njenu likvidaciju, a ja želim da kažem da su to teške optužbe i da se ne može tako da se igra sa životima Afroamerikanaca. Optužila me da se drogiram i da sam lopov, a ja nemam ni njen broj telefona - napisao je Kanje na Instagramu između ostalog.

Ostrašćeni reper tvrdi da mu Kim ne dozvoljava da viđa njihovu decu, te da mu je jedva dopustila da prisustvuje na rođendanu malene Čhikago (4), koji su nedavno proslavili.

Kanjeove besne statuse na društvenim mrežama prati mnoštvo obožavalaca, a većina se ne slaže s tim da roditelj četvero dece javno rešavaju svoje probleme.

Nova Kanjeova devojka Džulia Foks (32) želi da se situacija između bivših primiri:

- Džulia je takođe prošla kroz razvod, pa shvata da su razvodi teški, a kada su u pitanju deca, to situaciju čini gotovo nemogućom. Ona samo želi da reše svoje probleme - rekao je izvor blizak Džuliji za Page Six.

Glumica je proslavila svoj 32. rođendan s Vestom u Nju Jorku uz mnoštvo kamera koje su zabeležile kako reper poklanja svojoj novoj devojci i njenim prijateljicama Birkin torbe.

Video: Najmanji bikini na svetu: Kim u najprovokativnijem izdanju, donji deo jedva da je išta prekrio

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pa sad

    7. februar 2022 | 23:24

    Normalan nisi brat bratu , a ni ona. Ima lik milijardu i uzjasio na silikonjaru, pa skini se idi uzivaj , zurke klinke 16+ kao sto vi muzicari radite. Bog dao pare silne ovim praznoglavima i dzaba. 🤷‍♂️🤦‍♂️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA