Dženifer Aniston pokazala nestvarnu figuru: Zategnuto telo i trbušnjaci u prvom planu

Dženifer je priznala da vežba pet puta nedeljno

  • 3

Dženifer Aniston trenutno boravi na Havajima gde radi na filmu "Murder Mystery 2". U trenucima opuštanja glumica uživa na terasi luksuznog hotela u kome je smeštena.

Paparaci su je nedavno "ulovili" dok se sunčala i to u minijaturnom bikiniju u kom je pokazala isklesane mišiće.

Dženifer će za nekoliko dana, 11. februara, proslaviti 53. rođendan, ali iako već gazi šestu deceniju izgleda fantastično. Ona je uživala u sunčanju i to u crvenim gaćicama i ljubičastem gornjem delu kostima, a kako ga je malo spustila da bi uhvatila boju, grudi su joj praktično ispale iz istog.

No, i dalje su poglede krali njeni čvrsti trbušnjaci i perfektno ravan stomak. A ovakvu figuru Anistonova nije dobila tek tako; u to je uložila mnogo truda i odricanja.

Dženifer je priznala da vežba pet puta nedeljno, a da najčešće praktikuje striktni plan vežbanja "15-15-15", što podrazumeva po 15 minuta na biciklu, eliptičnom trenažeru i traci za trčanje. Pored toga, ide na boks i praktikuuje jogu.

Ona je takođe veoma rigorozna kada je reč o njenoj ishrani - uglavnom konzumira organsko voće i povrće i namirnice sa niskim udelom šećera, a oslanja se i na svoju samokontrolu: dovoljno joj je da pojede jedan komad čipsa ili jednu kocku čokolade i da se oseća zadovoljno.

Dženifer praktikuje i metodu povremenog posta, odnosno period gladovanja tokom dana od najmanje 16 sati u kom ne unosi ništa osim vode.

Video: U šestoj deceniji, a svima padaju vilice za njima: Nikad ne biste pogodili njihove stvarne godine

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA