≫ 

Kanje moli Kim za oproštaj, sa svima je podelio privatne fotografije: "Bože, ujedini nas!"

Reper ne prestaje da jevno iznosi detalje odnosa sa Kardašijankom

  • 0
Kim Kardashian, Kim Kardašijan, Kanye West, Kanje Vest Kim i Kanje; Foto: Tanjug/AP

Reper Kanje Vest (44) i za oproštaj navodno moli bivšu suprugu Kim Kardašijan (41), nako što su poslednjih dana izneli "prljav veš" iz svog odnosa.

Ipak, drama između nekadašnjeg ljubavnog para, ni danas ne jenjava. Kanje je na društvenoj mreži Instagram objavio kolaž porodičnih fotografija nakon niza optužbi o majci njegove dece.

- Bože, ujedini ponovno našu porodicu - stoji u opisu ispod Kanjeove objave, a mnogi smatraju da na taj način Kanye moli Kim za oprost.

Deo reperovih pratilaca podržalo je njegove postupke, a drugi mu ipak govore da su to privatne stvari koje ne treba rešavati na društvenim mrežama.

Inače, Kim i Kanje danima unazad ratuju na mrežama, a Vest koristi svaku priliku da napadne svoju nekadašnju suprugu. Nakon razvoda, reper ne uspeva da prihvati novonastalu situaciju, pa je nedavno pretio njenom novom partneru, komičaru Pitu Dejvidsonu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by ye (@kanyewest)

Kanje se javno požalio što Kim dozvoljava njihovoj ćerki da koristi TikTok bez njegovog znanja i upitao pratioce kako da reši ovu situaciju, a zatim je bivšu ženu optužio i da je pokušala da otme njihovu ćerku.

Video: Najmanji bikini na svetu: Kim u najprovokativnijem izdanju, donji deo jedva da je išta prekrio

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA