Džej Lo prvi put progovorila o vezi s Benom Aflekom - evo šta ju je kočilo da mu da drugu šansu

- Predivna mi je činjenica da se sve čini potpuno drugačije nego kada smo prvi put bili zajedno - rekla je pevačica

  • 0
Dženifer Lopez i Ben Aflek,  Ben Affleck and Jennifer Lopez

Foto: Profimedia/Stewart Cook

Latino diva Dženifer Lopez gostovala je kod poznate voditeljke Elen Dedženeris, gde je otkrila dosad nepoznate detalje o obnovljenoj vezi s glumcem Benom Aflekom.

- Mislim da niko nije bio više iznenađen od nas dvoje. Nikada nisam ni pomislila da bi tako nešto moglo da se desi, predivno - rekla je Džej Lo u intervjuu. Između ostalog je priznala da je ponovo zaljubljena do ušiju u Afleka.

Ipak, priznala je i kako se malo bojala da se ponovo upusti u vezu za koju je unapred znala da će je mediji proganjati.

- Oboje smo shvatili da smo srećni zajedno i da ne želimo da dopustimo da nam nešto slično ponovo uništi vezu - dodala je.

Dženifer Lopez i Ben Aflek su prvi put bili u vezi od 2002. do 2004. godine, a u kontakt su ponovo stupili u februaru prošle godine, da bi vest da su ponovo zajedno objavili krajem marta.

Dženifer je istog meseca saopštila i raskid svoje dvogodišnje veridbe Aleksom Rodrigezom usred nagađanja da ju je varao.

- Danas smo stariji, pametniji, imamo više iskustva i u drugačijim smo fazama života nego što smo bili onda. Imamo decu i vrednosti su nam se promenile - istakla je pevačica i glumica.

- Predivna mi je činjenica da se sve čini potpuno drugačije nego kada smo prvi put bili zajedno. Više se cenimo, zaista nam je lepo zajedno - zaključila je Lopez.

Dženifer s bivšim suprugom, Markom Entonijem, ima dvoje dece, 13-godišnje blizance Maksa i Emu, a Ben s bivšom suprugom, Dženifer Garner, ima troje dece, 16-godinju Violet, 13-godišnju Serafinu i 9-godišnjeg Semjuela.

Video: Džej Lo u mnijaturnom bikiniju pije i đuska uz pesmu bivšeg dečka: Atributi latino dive grme!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA