Tristanova ljubavnica, sa kojom je varao Kloi, otkrila: "Nije nikad upoznao našeg sina, ne šalje novac"

- Kloi, ne zaslužuješ ovo. Ne zaslužuješ bol i poniženje koje sam ti naneo - napisao je Tompson

  • 3
Kloi Kardašijan i Tristan Tompson sa ćerkom Tru, Khloe Kardashian and Tristan Thompson With Daughter True Foto: Profimedia/BauerGriffin

Tristan Tompson (30) je opet na udaru kritika. Nakon što je tri puta prevario Kloi Kardašijan (37), njegova ljubavnica Marali Nikols (31) javno je prozvala NBA košarkaša, te tvrdi da ne učestvuje u odgajanju njihovog sina i ne plaćanja alimentacije, piše Daily Mail.

- Tristan Tompson nije učinio ništa kako bi podržao njihovog sina. Nije pokušao ni da upozna dete niti je pružio bilo kakvu finansijsku pomoć Marali i sinu - rekao je njen advokat za Entertainment Tonight.

Advokat je za The Sun izračunao da bi košarkaš trebalo da plaća 40.000 dolara za svako dete. Sa Džordan ima sina Prajsa (5), sa Kloi ima kćerku Tru (3), dok s Marali ima sina koji se rodio u decembru prošle godine.

- Ako uračunamo troškove stanovanja ostane mu 5 miliona dolara godišnje, a nešto manje od trećine treba da plaća na alimentaciju. To je milion i po dolara godišnje - zaključio je advokat.

Osim što Nikols tuži Tompsona, podelila je i poruke koje je razmenila s košarkašem kao dokaz njegove ucene. Tražio je od nje, tvrdi, da prekine trudnoću jer ne planira biti uključen u život deteta.

- Znaš kako se osećam. Moji osećaji se uopšte nisu promenili. Uopšte neću biti uključen i ako misliš da će ti rađanje ove bebe pomoći da dobiješ nešto novca, potpuno si pogrešila - glasila je SMS poruka koju je navodno poslao Tristan.

- Svesna si da se povlačim nakon ove sezone. Zato ti je bolje da uzmeš ovih 75 hiljada koje ti nudim jer nećeš dobiti ništa ni blizu toga ako imaš dete s ocem koji je nezaposlen - navodno je napisao Thompson i zgrozio javnost.

Khloe Kardashian, Kloi Kardašijan Foto: IXOLA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Tristan je vest o prinovi 4. januara podelio na svom Instagramu.

- Današnji rezultati testa očinstva potvrđuju da sam postao otac deteta koje sam dobio s Marali Nikols. Preuzimam punu odgovornost za svoje postupke. Sada kada je utvrđeno očinstvo, veselim se prijateljskom odgajanju našeg sina. Iskreno se izvinjavam svima koje sam povredio ili razočarao tokom ove muke, javno i privatno - napisao je u izjavi košarkaš koji je zatim poručio javno izvinjenje Kloi sa kojom je bio u vezi od 2016. godine.

- Kloi, ne zaslužuješ ovo. Ne zaslužuješ bol i poniženje koje sam ti naneo. Ne zaslužuješ način na koji sam se ponašao prema tebi tokom godina. Moji postupci sigurno nisu u skladu s načinom na koji te gledam. Imam najveće poštovanje i ljubav prema tebi. Bez obzira na to što mislite. Opet mi je neverovatno žao - napisao je Tristan u izjavi.

Podsetimo, njegov prvi skandal s prevarom izašao je u javnost 2018. kada je Tristan varao tada trudnu Kloi sa radnicom striptiz kluba. Uprkos skandalu sa varanjem, Kloi je ostala s Tristanom sve dok nije prekinula vezu u oktobru 2019., a istog meseca Tristan je ljubio Džordin Vuds (24), porodičnu prijateljicu Kardašijanki, nakon jedne zabave. Nakon druge prevare, Tristan i Kloi obnovili su svoju romansu tokom pandemije, ali već u junu 2021. objavljeno je da su Kloi i Tristan raskinuli po treći put.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 18. februar 2022 | 08:49

    Nije fer da zena moze da ucenjuje muskarca sa detetom , pa valjda se i on pita da li zeli to dete ili ne . Na zapadu se deca prave radi novcane dobiti a ne izmedju parova koji se vole.

  • Oooo

    18. februar 2022 | 09:18

    A kom to detetu iki deci treba milion i po dolara godisnje za osnovne potrebe

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA