Bela i Điđi pozirale potpuno nage: Sestre Hadid u nikad moćnijem izdanju

Prelepe i prezgodne sestre Hadid oduševile su sve izgledom

  • 1
NYFW Spring/Summer 2020 - Tommy Hilfiger Bela i Điđi Hadid; Foto: Tanjug/AP

Slavne maneknke i sestre Bela i Điđi Hadid pozirale su potpuno nage za potrebe reklame brenda "Versaće".

Na fotografiji koju je objavila modna kreatorka Donatela Versaće poznate manekenke Bela i Điđi pozirale su potpuno nage, a intimne delove prekrile su tašnama u vrednosti oko 1.800 evra, dok su grudi sakrile ekstenzijama za kosu.

Bela je pozirala sa zmijom oko noge, dok su obe sestre u ruci držale jednu jabuku, aludirajući na čuvenu biblijsku priču. Prelepe i prezgodne sestre Hadid oduševile su sve izgledom.

"Predivne su", "Vau", "Nimalo ne ličite", "Boginje", "Kakva reklama, dve najjače ribe", "Obožavam Belu i Điđi", "Mačke i po", "Ludilo koiko dobro izgledaju", neki su od komentara.

Podsetimo, obe sestre Hadid su nedavno bile u centru pažnje javnosti. Bela je otvoreno govorila o svom problemu sa alkoholom, pa je priznala kako je morala da prestane sa konzumacijom ne bi li sačuvala svoje mentalno zdravlje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Donatella Versace (@donatella_versace)

- Ne osećam potrebu da pijem alkohol jer znam kako će to uticati na mene u tri sata ujutro kada se probudim sa užasnom anksioznošću razmišljajući o nekoj stvari koju sam rekla pre pet godina kada sam završila srednju školu - ispričala je Bela.

Điđi je nedavno postala majka, ali je tema tabloida bila zbog raskida sa svojim dugogodišnjim partnerom, pevačem Zejnom. Kako su preneli američki mediji, on je navodno udario njenu majku Jolandu, zbog čega je usledio krah njihove veze.

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA