≫ 

Britni Spirs najavila tužbu bivšoj menadžerki: "Mislim da su hteli da me ubiju"

- Niko drugi ne bi preživeo sve ono što su mi učinili! Sve sam proživela i svega se sećam! - poručila je Britni

  • 0
Britni Spirs, Britney Spears Foto: Profimedia/Jen Lowery/SilverHub

Pop zvezda Britni Spirs (40) najavila je tužbu protiv svoje bivše kompanije za upravljanje poslovanjem, rekavši da se osećala toliko bespomoćno u rukama osnivača te kompanije i da se bojala za svoj život.

Spears tvrdi da je njen otac Džejmi Spirs (69), obožavao "Tri Star Sports & Entertainment Group" i njenu osnivačicu Lou Tejlor (56) i njenog saradnika Robina Grenhila.

- Tužiću "Tri Star"! Učinio bi sve što su tražili od njega! Mislim da su pokušali da me ubiju. I danas još uvek verujem da su upravo to pokušavali da učine - napisala je pop zvezda.

- Niko drugi ne bi preživeo sve ono što su mi učinili! Sve sam proživela i svega se sećam! - pisalo je dalje u objavi, koju je Britni ubrzo i obrisala.

Britnin otac zaposlio je "Tri Star" kao poslovnog menadžera Britninog imanja ubrzo nakon što ju je 2008. stavio pod konzervatorstvo. Kompanija je radila s pevačicom više od decenije, pre nego što je dala ostavku u jesen 2020. godine, piše Page Six.

Sudija u Los Anđelesu 2021. godine oslobodila je Britni očevog starateljstva nakon što je njega i menadžere optužila za zlostavljanje tokom sudskog postupka.

Tejlorin advokat rekao je u izjavi za medije da su Brintnine tvrdnje na Instagramu "potpuno lažne, kao i vrlo uvredljive, štetne i neprihvatljive", dok advokat njenog oca nije komentarisao njene optužbe.

Sve su oči bile uprte u 'Tri Star' otkako je New York Times objavio dokumentarni film "Controlling Britney Spears" 2021. godine, u kojem se tvrdi da su Džejmi, Tejlor, Grenčil i 'Black Box Security' nadzirali njen telefon i prisluškivali njenu spavaću sobu i sve to dok je bila pod konzervatorstvom.

Video: Da li je to krv ili šminka?! Britni Spirs opet šokira, lice umazano u crveno i valja se po podu

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA