Sara Džesika Parker šokirala fanove Seks i grada: Keri Bredšo je nosila lažnjak - evo šta je u pitanju

Glumica je priznala da je jedan asesoar na snimanju serije bio "fejk", kao i da je imao posebnu namenu

  • 1
Sara Džesika Parker

Sara Džesika Parker, Foto: Profimedia/INSTAR Images

Gostujući u Vogue video formatu "Life in Looks", svojevrsnoj sartorijalnoj hronici u kojoj slavne ikone stila komentarišu svoja najupečatljivija modna izdanja, Sara Džesika Parker priznala je nešto što je mnoge šokiralo.

Osvrnuvši se na fotografiju sa snimanja serije "Seks i grad" iz 2002, gde je Keri Bredšo prikazana na njujorškoj pijaci u kratkoj otrovno zelenoj haljini od frotira bez bretela sa velikom kobaltno plavom Hermes Birkin tašnom prebačenom preko podlaktice - Sara je bez ustezanja rekla: "Torba je bila lažnjak".

- Patriša (Filds) mi je rekla: "Ako želiš i ti jednu fejk, imam čoveka za to" - ispričala je uz savršenu imitaciju legendarne kostimografkinje i dodala: "Naravno da sam odbila."

Glumica je objasnila i da je ova tašna u datoj epizodi imala posebnu svrhu:

- Ovde sam već bila dobrano trudna, i ta tašna je imala jedan jedini zadatak - da to sakrije. Ali taj posao nije naročito dobro obavila kao što se vidi na slikama. Da je bila prava, možda bi bilo drugačije... - rekla je Sara.

Video: Kad modna ikona postane veganka, bunde zameni salatama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA