Kako je Pamela pričala o Putinu: "Hteo je da dođem i dam mu cveće, pitala sam ga da zaustavi ovo"

Pamela je otkrila i da li je nekada uživo pričala sa Putinom

  • 0
Pamela Anderson, Vladimir Putin Foto: Profimedia/ITV/Shutterstock Editorial, Tanjug/AP

Dok svet bruji o situaciji u Ukrajini i dok Rusija trpi osude i sankcije zbog vojne akcije pokrenute pre nekoliko dana, društvenim mrežama kruži snimak Pamele Anderson koja je pričala o gestu Vladimira Putina koji joj je mnogo značio.

Naime, Pamela je gostujući u jednoj emisiji ispričala kako je jednom prilikom poslala e-mail predsedniku Rusije sa neobičnim zahtevom.

- Pisala sam mu i pitala ga da zaustavi implementaciju proizvoda od foka, jer je to bilo 95% tržišta i potencijalno bi moglo da zaustavi lov na foke u Kanadi, što je jedan od mojih velikih ciljeva. I on je to učinio. Napravio je ilegalnim uvoz proizvoda od foka u zemlju - rekla je Pamela.

Voditelj je potom pitao Pamelu da li je ikada pričala sa Putinom uživo:

- Ne, nisam. Zapravo, hteo je da dođem na njegovu inauguraciju i dam mu cveće u čast inauguracije - rekla je glumica i dodala:

- Nisam to uradila, ali očito smo bili na istim mestima u isto vreme, zajedno - rekla je šaljivo Pamela i izazvala smeh u studiju.

Video: Šta svaki državnik mora da uradi pre sastanka sa Putinom?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA