Selena Gomez oduševila potezom: Pala na dodeli nagrada, izula štikle i nastavila bosa

"Koga briga, i dalje izgleda zapanjujuće", "Zbog ovoga je volim", "Kraljici ne trebaju cipele", samo su neki od komentara

  • 0
Selena Gomez SAG Foto: Tanjug/AP

Pevačica i glumica Selena Gomez saplela se na SAG dodeli nagrada.

Naime, Selena se pojavila u dugačkoj crnoj Oscar de la Renta haljini, ali su joj Christian Louboutin cipele sa visokom potpeticom predstavljale problem. Nakon što saplela, skinula je cipele i nastavila da hoda bosa.

Selena se pojavila na crvenom tepihu za dodelu SAG nagrada, a bila je u društvu glumca Martina Šorta. Nakon što se saplela i pala na pod, kolega ju je podigao, a Selenina reakcija je oduševila mnoge njene fanove.

Iako su mnogi fotografi i snimatelji uhvatili momenat njenog pada, Selena je ustala i nastavila da hoda bosa, a čak se i popela na pozornicu bez cipela.

"Predivna žena i dalje može izgledati dobro bosa. Izgledala je neverovatno i bez cipela", "Koga briga, i dalje izgleda zapanjujuće", "Zbog ovoga je volim", "Kraljici ne trebaju cipele", samo su neki od komentara koji su se nizali ispod video snimka Seleninog pada.

Video: Apsolutni pobednik! Glumac na dodelu Oskara došao u raskošnoj haljini

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA