≫ 

Mila Kunis i Ešton Kučer skupili više od 14 miliona evra za ukrajinske izbeglice

- Glavni izazov je logistika. Moramo dobiti stambene prostore i moramo dopremiti zalihe i resurse u to područje - rekao je Kučer

  • 2
Ešton Kučer Milan Kunis Pritnskrin: Instagram/aplusk

Holivudski par Ešton Kučer (44) i Mila Kunis (38) do sada skupili su više od 14,5 miliona evra, nakon što su otvorili stranicu na "GoFoundMe", tražeći humanitarnu pomoć za ukrajinske izbeglice.

Inače, Mila je rođenda u Černivcu u Ukrajini 1983. godine, a preselila se u Sjedinjene Američke Države 1991. godine.

- Uvek sam se smatrala Amerikankom, ponosnom Amerikankom. Ali danas, nikad nisam bila ponosnija što sam Ukrajinka. Događaji u Ukrajini su pogubni. Na ovom svetu nema mesta za ovu vrstu nepravednog napada na čovečanstvo - rekla je Kunis u videu.

Kučer, koji je sedeo sa suprugom tokom snimanja videa, rekao je da će prikupljena sredstva koristiti za pružanje humanitarne pomoći Ukrajincima.

- Glavni izazov je logistika. Moramo dobiti stambene prostore i moramo dopremiti zalihe i resurse u to područje - rekao je Kučer.

- I nikad nisam bio ponosniji što sam u braku s Ukrajinkom - priznao je glumac.

Mila i Ešton su se dogovorili da će donirati 2,6 miliona evra, a krajnji cilj im je da za pomoć ukrajinskim izbeglicama prikupe više od 26 miliona evra.

Video: Mila Kunis: Smatram se Amerikankom, ali sada ne mogu biti ponosnija na to što sam Ukrajinka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA