≫ 

Reditelj potvrdio šokantne glasine: Brus Vilis gubi pamćenje, povlači se iz Holivuda

- Istina je. Režirao sam četiri filma s njim, tako da znam iz prve ruke - rekao je Met Eskandari

  • 4
Pablo Periljo, dubler Brusa Vilisa Foto: Instagram/dobledebruce

Glumac Brus Vilis (66), prema pisanju stranih medija, ima ozbiljnih problema sa pamćenjem tekstova kao i dijaloga, što su u početku mnogi pripisivali njegovoj lijenjosti. Međutim, kako se ispostavilo stvar je mnogo ozbiljnija.

- Istina je. Režirao sam četiri filma s njim, tako da znam iz prve ruke. Tužno je videti kako se legenda poput Brusa raspada pred vašim očima.

- Video sam kako izgleda rad sa njim u posljednjih nekoliko godina - napisao je reditelj Met Eskandari u komentaru na Fejsbuku ispod snimka o glasinama o glumčevoj bolesti.

Nagađa se da bi ovo moglo utiecati i na njegovo povlačenje iz Holivuda ali glumac još uvek nije potvrdio ove spekulacije.

Podsetimo, legenda Holivuda Brus Vilis nedavno je bio nominovan za Zlatnu malinu - Najgora izvedba u filmu iz 2021. godine, i to za filmove u kojima je glumio - "American Siege", "Apex", "Cosmic Sin", "Deadlock", "Fortress", "Out of Death", "Survive the Game" i "Midnight in the Switchgrass".

Video: Danas na desert meniju: Glava Brus Vilisa, banane, pauk i torta od kornjače

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA