Vređali su je zbog kilaže, a Kortni je prolazila kroz pakao: Sa ovom borbom se nose mnoge žene

- Mislim da je nepristojno komentarisati to kada ne znaš kroz šta neko prolazi. Lekovi koje sam dobijala uveli su me menopauzu - rekla je Kortni

  • 0
Kourtney Kardashian, Kortni Kardašijan Kortni Kardašijan; Foto: Instagram/kourtneykardash

Kortni Kardašijan trpela je nedavno napade na društvenim mrežama jer nije izgledala kao ranije. Ispostavilo se da je iza svega mnogo složenija priča.

Naime, rijaliti zvezda Kortni Kardašijan (42) sa sestrama je nedavno za Hulu snimila novu rijaliti seriju "Kardašijanovi". U isečcima koji je najavljuju otkriveno je mnogo toga malo poznatog o čuvenoj Kortni, Kim i Kloi, a između ostalog našla se i Kortnina borba s preuranjenom menopauzom., prenosi Glossy.

Na jednom od snimaka koji su se pojavili na Instagramu, nakon čega su obirsani, našao se Kortnin razgovor s majkom Kris.

Ona je pričala o svojoj želji da dobije dete s verenikom Travisom Barkerom, kao i o tome da joj je hormonska terapija zbog planirane vantelesne oplodnje izazvala, kako tvrdi, ranu menopauzu.

Ona je, prisećajući se procesa kroz koji je prošla, istakla da to "nije bilo najbolje iskustvo", budući da je prirodnim putem dobila već troje dece: Mejsona (12), Penelope (9) i Rejna (7), s bivšim partnerom Skotom Disikom. Kortni je priznala da su je pogodili komentari na društvenim mrežama na račun njene težine, jer se zbog hormonskog disbalansa znatno ugojila.

- Mislim da je nepristojno komentarisati to kada ne znaš kroz šta neko prolazi. Lekovi koje sam dobijala uveli su me menopauzu - rekla je Kortni majci.

Rijaliti zvezda nije otkrila kakva je terapija u pitanju, a nije ni objasnila da li je zaista u menopauzi ili je iskusila simptome nalik njoj.

Menopauza je normalan proces koji obično počinje između 45. i 55. godine života žene, a prethodi joj perimenopauza, koja traje više godina pre nego što nastupi i poslednje menstrualno krvarenje. Tada se događaju brojne promene u organizmu žene, a na prvom mestu se odnose na rad hormona.

Video: Kortni Kardašijan je objasnila kako preboleti super frajera za nekoliko dana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA