Kajli Džener otkrila da je promenila ime sinu: "Nismo osećali da mu ono prvo pripada"

Kajli je otkrila promenu imena nakon što je njen video "Posveta našem sinu" prikupio više od milion pregleda na Jutjubu za samo nekoliko sati

  • 0

Kajli Džener objavila je da su ona i partner Trevis Skot promenili ime svog novorođenog sina kome su dali ime Vulf (Vuk).

Naime, Kajli se obratila svojim pratiocima na Instagramu, pre svega jer je videla da su u medijima svuda pominje ime koje njen sin više ne nosi.

- Naš sin se više ne zove Vulf. Nismo osećali da je to on. Htela sam da to podelim jer vidim da svi svuda pišu Vulf - napisala je Kajli u objavi.

Kajli je otkrila promenu imena nakon što je njen video "Posveta našem sinu" prikupio više od milion pregleda na Jutjubu za samo nekoliko sati.

Na snimku Kajli prikazuje privatne snimke snimljene od trenutka kada je dobila pozitivan test do samog porođaja. U radu, koji traje nešto manje od deset minuta, pojavljuju se trudna Kajli, njena ćerka Stormi, partner Trevis Skot, ali i cela porodica Kardašijan-Džener. Na snimku Kajli prikazuje dečiju sobu, luksuzni poklon za dete i posebno drvo na kome su članovi porodice ostavljali svoje želje ispisane na papiru nerođenom dečaku.

Video: Kajli Džener u predivnom videu otkrila da je drugi put trudna

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA