Koga briga za Selmu Hajek kad dođe Valentina? Svi pričaju o ćerki slavne glumice, evo kako izgleda

Selma Hajek je posetila Fashion week u Parizu gde se pojavila sa ćerkom Valentinom

  • 5
Salma Hayek Hajek Foto: Tanjug/AP

Slavna glumica Selma Hajek se pojavila na Nedelji mode u Parizu, ali ovog puta svu pažnju su "ukrale" devojke s kojima je došla.

Naime, ona je pozirala u društvu Valentine (14) i Matilde, a najveći utisak je ostavila njena ćerka Valentina, koja sve više podseća na slavnu majku. Društvo im je pravila i Matilda (21), ćerka glumičinog supruga Fransoe Pinoa, a sve tri zajedno su odisale lepotom i zadovoljstvom.

Hajekova je obukla crni top, satensku suknju i preko svega toga oversized plavu košulju, dok je njena ćerka Valentina ponela kompletno crnu kombinaciju i time skrenula pažnju na sebe i na svoj potencijal kada je moda u pitanju. I majka i ćerka su se odlučile za brend Balenciaga.

Ovo nije prvi put da Selma Hajek ponosno pokazuje svoju naslednicu. Naime, Valentina ju je pratila i na premijeri Eternals u Los Anđelesu, a nakon toga slavna glumica je objavila na Instagramu da joj je to bila najbolja premijera u životu.

Selma ističe da je vodila ćerku na neka snimanja i kad je bila mala, kao i da joj je jako stalo do njenog mišljenja kada su u pitanju projekti na kojima glumica radi. Ona često objavljuje fotografije sa porodičnih slavlja , te tako fanovi mogu videti koliko glumica voli svoju ćerku i koliko je srećna sa svojom velikom porodicom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirko

    23. mart 2022 | 08:03

    Salma je bila mnogo lepša njenih godina. A i sad je još dobra.

  • nibrS

    23. mart 2022 | 06:48

    Uporni ste nema šta... Megatrend i ostalo daje rezultate na svakom koraku... Kojim pravom mijenjate ženi uporno njeno ime...

  • SALMA

    22. mart 2022 | 23:33

    Salma nije selma

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA