≫ 

Najstarija ćerka Brusa Vilisa podelila sa uspomene sa ocem koji se bori sa teškom bolešću

Slavni glumac boluje od afazije, saopštila je njegova porodica ranije

  • 0
Bruce Willis,  Brus Vilis Foto: Tanjug/AP

Slavnom holivudskom glumcu Brusu Vilisu (67) dijagnostikovana je afazija, nakon čega se se na društvenim mrežama tužnom objavnom oglasila njegova najstarija ćerka Rumer Vilis.

Ona je objavila uspomene sa ocem i prisetila se detinjstva, a njoj, kao i ostalim članovima porodice, teško pada zdravstveno stanje slavnog glumca.

Inače, juče je porodica Brusa Vilisa saopštila da se slavni glumac povlači iz Holivuda, jer mu je nedavno dijagnostikovana afazija, bolest uzrokovana oštećenjem mozga.

- Brusovim neverovatnim fanovima, kao porodica, želeli smo da podelimo da naš voljeni Brus ima zdravstvenih problema i da mu je nedavno dijagnostikovana afazija, što utiče na njegove kognitivne sposobnosti - naveli su u saopštenju ranije i dodali:

- Kao rezultat ovoga i uz mnogo obzira, Brus se udaljava od karijere koja mu je toliko značila.

- Ovo je zaista izazovno vreme za našu porodicu i veoma smo zahvalni na vašoj ljubavi, saosećanju i podršci. Prolazimo kroz ovo kao snažna porodična jedinica, i želeli smo da privučemo njegove fanove jer znamo koliko vam on znači, kao i vi njemu - dodali su tada u saopštenju.

Afazija je stečeni poremećaj govora ili jezika koji nastaje kao posledica moždanog oštećenja. Afazija je neurolingvistički deficit koji nastaje nakon neurološkog oboljenja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA