≫ 

Otišli korak dalje u vezi: Kim Kardašijan upoznala porodicu Pita Dejvidsona

Oni su njegovu rodbinu poseteli navodno nakon što je Pit završio sa snimanjem, a nije pozanto da li je još neko od njegove rodbine bio na uponazvanju

  • 0
Kim Kardašijan, Pit Dejvidson Foto: Profimedia/Splash

Rijaliti zvezda i starleta Kim Kardašijan navodno je upoznala porodicu svog dečka, komičara Pita Dejvidsona.

Kim i Pit Dejvison otišli su korak dalje u svojoj vezi, te je komičar svoju devojku upoznao sa svojom rodbinom čime je vezu učinio ozbiljnom.

Naime, Kim je navodno posetila Dejvidsona dok je snimao film u Staten Ajlandu u Njujorku koji se nalazi blizu mesta gde žive njegovi baka i deka, a onda su navodno odmah nakon snimanja otišli kod njih.

Oni su njegovu rodbinu poseteli navodno nakon što je Pit završio sa snimanjem, a nije pozanto da li je još neko osim njegove bake i njegovog deke bio na uponazvanju.

S obzirom na to da su oni već nekoliko meseci zajedno, ovo upoznavanje sa porodicom i nije toliko iznenađujuće, ali je veliki korak u njihovoj vezi.

Pit je u poslednje vreme takođe dosta vremena provodio s porodicom od Kim. On je prihvatio njen najuži krug prijatelja, kao i oni njega. Smatraju da je on prava osoba za Kim, ali još uvek nije poznato da li je upoznao njenu decu iz poštovanje prema Kanjeu.

Video: Kim Kardašijan se ne odvaja od mlađeg dečka: Usnimljeni zajedno za Dan zaljubljenih

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA