≫ 

Madona šokirala izgledom: "Ovo je uznemirujuće, tužno je gledati te"

Slavna pevačica zbog svog lica izazvala je burne reakcije

  • 4

Kraljica popa, Madona, šokirala je sve izgledom lica, a sudeći po reackijama, pojedini su se i uplašili za slavnu pevačicu.

Madonu odavno bije glas da više ne liči na sebe i da se na društvenim mrežama previše fotošopira. Ona je  na TikToku objavila video na kom je neprepoznatljiva.

Na snimku koji traje oko pola minuta vidimo pevačicu kako se naginje unapred, a potom vraća u početnu poziciju, dok šalje poljupce kameri.

U prvom planu su njene ogromne usne i lice koje izgleda drugačije u odnosu na ono koje inače gledamo na malim ekranima.

Iako je drastično promenila lice u odnosu na prethodne godine, ovog puta su u pitanju specijalni efekti i Fotošop, a svi su saglasni da je Madona ovog puta preterala.

"Ovo je uznemirujuće", "Tužno je gledati te", "Šta si uradila sa licem, ženo?", "Ovo je da se uplašiš", "Nema granicu", "Žena se dobro zabavila u Fotošopu", "Svidelo se vama ili ne, njoj se očigledno sviđa", samo su neki od komentara ispod Madoninog bizarnog video snimka.

Video: Madona upala na skup protiv rasizma u Londonu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pedja

    9. april 2022 | 05:51

    Zelela bi da zauvek bude mlada,a godine gaze.Pukla je u glavi oblaci se kao cerka,izigrava klinku a baba.Tina Tarner je za nju institucija dama sa renomeom shvatila je kada je dosta slave povukla se u svoj mir i usla u legendu za zivota.

  • Mister No

    9. april 2022 | 05:57

    Uvek je bila freak

  • maki

    9. april 2022 | 11:19

    Ju... ja mislila Ana Korac😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA