≫ 

Britni šokirala snimkom! Uvija se u toplesu na plaži, iza nje muškarac zabezeknut

Brinti je na odmoru sa svojim asistentom i partnerom Semom Ašgarijem, koji ju je verovatno snimao

  • 1

Pop zvezda Britni Spirs ponovo je objavila neukusni snimak koji je šokirao sve,a ovog puta jedan detalj je "pobedio".

Britni se prvo snimala u plavom bikiniju u plićaku, a u sledećem kadru nije imala gornji deo kupaćeg kostima, dok je u pozadini stajao nepouznati muškarac.

Pevačica je ponosno pokazivala svoje grudi u kameru, dok ih je minimalno "pokrivala" rukama, a zatim se leđima okrenula kameri, pa su joj grudi bile okrenute prema pomenutom muškarcu koji se pretvarao da ništa ne vidi.

Brini je zatim istakla da je jako zahvalna prvi put u životu biti na mestu gde nema paaparaca pa može biti prirodna i opuštena, a mnogi su se našalili da je sada ništa neće sprečiti da bez ičega šeta po plaži i snima se.

"Tip u pozadini je vrh, pravi se kao da se njega ništa ne tiče", "Beba je napravila lošu stvar", "Jadan onaj tip iza, vidi se koliko mu je neprijatno", "Molim te namaži se zaštitnom kremom", pisali su joj pratioci.

- U životu su mi trenutno najvažnije prihvtanje i sloboda. Zato i volim svog mužića uz kog imam sva najlepša osećanja - navela je Britni.

Inače, Brinti je na odmoru sa svojim asistentom i partnerom Semom Ašgarijem, koji ju je verovatno snimao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA