≫ 

Sestre Kardašijan razbesnele postupkom u Diznilendnu: "Ni princeza Dajana ovo ne bi tražila"

Kardašijanke su razbesnele javnost svojom bahatošću

  • 3
Kim, Kortni, Kloi Kardasijan Kim, Kortni, Kloi Kardasijan, Foto: Youtube, Profimedia/Backgrid UK

Sestre Kim, Kortni i Kloi Kardašijan imale su poseban tretman u Diznilendu, koji su tražile, zbog ćega su se našle na meti žestokih kritika.

Naime, one su bile u Diznilendu povodom 4. rođendana Kloine ćerke Tru Tompson, a kako ne bi bile u kontaktu sa drugim posetiocima, tražile su "posebne uslove" koji su im ispunjeni.

Na društvenim mrežama kruži snimak Kardašijanki, koje su iskoristile to što su pozate, pa su zatvorile deo zabavnog parka tokom regularnog radnog vremena i naterale ljude da čekaju dok one završe s vožnjama.

Da ne bude sve tako sivo, dozvolile su okupljenima da gledaju kako se zabavljaju s decom.

Tiktokerka Rakel Kevin snimila je celu situaciju u Diznilendu, a video je objavila na toj društvenoj mreži. Objava ima na hiljde lajkova, a ljudi su bili besni zbog postupka Kardašijanki.

"Ni princeza Dajana ovo ne bi uradila", "Meni bi bilo neprijatno", "Zašto nisu jednostavno iznajmile ceo park", "Kardi Bi je bila na istoj vožnji i nije tražila takav tretnan, ne znam zašto se tako bahato ponašaju", neki su od komentara.

I dok je većina korisnika bila razočarana ponašanjem Kardašijank, neki su kritikovali i Diznilend zbog pobsebnog tretmana poznatih.

@shesbrewing Thanks a lot @Kim Kardashian #disneyland #madteaparty #kardashians #kimandkourtney ♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

"Sramota za Dinznilend", "Diznilen bi trebalo da ima dane kada dolaze poznati da ne dolazi do ovako neprijatnih situacija", neki su od komentara.

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mara

    17. april 2022 | 16:53

    Pa tako su sve oci uprte u njih. Pa u ostalom.tako su i dosle do para i bravo im.ga za ideje razne. Bogate se svakodnevno na ovakvim.objavama.

  • Ezra

    17. april 2022 | 17:12

    Pa sad bojkotujte diznilend jedno godinu dana ili cutite i placajte

  • Slobodanka Stolić

    22. maj 2023 | 10:41

    Ко су те кардијашанке?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA