≫ 

Za mladence poklon od Dejvida vredan 400.000 evra! Ovo niko sem njih neće moći da ima

Ponosni otac nije štedeo, te je sve bez teksta ostavio svadbenim poklonom za Bruklina i njegovu izabranicu

  • 1
Viktorija i Dejvid Bekam, Bruklin Bekam i Nikola Pelc Foto: Tanjug/AP, Shutterstock, Profimedia

Slavni par Viktorija i Dejvid Bekam nedavno su oženili najstarijeg sina Bruklina Bekama, a ponosni otac nije štedeo na svadbenom poklonu.

Bruklin je rekao sudbonosno "da" svojoj izabranici Nikoli Pelc na luksuznom imanju njenog oca vrednom 103 miliona dolara u Palm Biču na Floridi, a uzeo je i ženino prezime i potpisao predbračni ugovor.

Venčanje godine za 600 elitnih zvanica koštalo je više od 3.000.000 funti, a Bakam je mladencima poklonio izuzetno skup poklon "jaguar XK140" iz 1954. godine, koji je prepravljen da bude potpuno električni.

Kako prenose strani mediji skupoceni automobil je koštao 417.000 evra, ali činjenica da je Bekam investitor kompanije Lunaz, koja se bavi rekonstrukcijom automobila, znači da možda nije morao da plati. Mladoženjin otac ih je zamolio da spoljašnjost automobila ofarbaju u plavu nijansu, koju niko ubuduće neće moći da dobije.

- Kreirajući ovaj prelepi električni 'jaguar XK140', povezujemo profesionalni život Dejvida Bekama sa njegovim porodičnim životom. Ovaj divni automobil je savršen poklon za Bruklina i njegovu nevestu, Nikol, na dan njihovog venčanja. Ultra-klasični električni automobil Lunaza simbolizuje svetlu budućnost - rekao je osnivač kompanije Dejvid Lorenc.

Podsetimo, najveću "prašinu" oko venčanja podigao je predbračni ugovor koji je, kako su ranije pisali britanski mediji, iznenadio i Bruklina, ali pristao je da ga potpiše.

To nije ništa neobično s obzirom na to da je otac Nikol američki biznismen Nelson Pelc čije se bogatstvo procjenjuje na 1.3 milijardi funti što je otprilike tri puta više od imovine Bekamovih. Bogatstvo Dejvida i Viktorije je vredno 380 miliona funti što je impresivno, ali ne u krugovima milijardera.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivangm😁

    30. april 2022 | 07:39

    Ma sta je to za njega.Bilo mu u levom dzepu. Ostalo mu iz KATARA kad se vratio sa price kako je KATAR DOBRA ZELMLJA...😁😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA