Na ljubav svog života čekala je 18 godina: Penelope Kruz na snimanju filma zadivila sadašnjeg supruga

Svoju karijeru je započela devedesetih godina, a upravo tada počinje i njena ljubavna priča sa kolegom sa seta, Havijerom Bardemom

  • 1
Penelope Cruz Kruz Foto: Profimedia/imageSPACE/ddp USA

Holivudska glumica Penelope Kruz danas slavi 48. rođendan, a i dalje slovi za najlepšu glumicu svih vremena. Svoju glumačku karijeru započela je još kao tinejdžerka, a na snimanju svog prvog filma upoznala je čoveka za kojeg će se udati nakon 18 godina.

Uloge u filmskim hitovima poput "Nebo boje vanile", "Voleti Pabla", "Mandolina kapetana Korelija" i "Beli prah" Penelope su vinule među zvezde. Svoju karijeru je započela devedesetih godina, a upravo tada počinje i njena ljubavna priča sa kolegom sa seta, Havijerom Bardemom.

Naime, upoznali su se na snimanju filma "Šunka, šunka", 1992. godine i već su tada pred kamerama upali u problematičnu ljubavnu aferu. Penelope je tada imala samo 16 godina i bila je to njena prva uloga, a Havijer joj je bio prvi filmski partner.

Kada je napunila 20 godina, preselila se u Njujork kako bi pohađala studije engleskog jezika i baleta. I ona i Havier tada su bili u vezama sa slavnim kolegama, a medijske stupce posebno je punila njena veza sa Tomom Kruzom.

Kako to obično bude, život je učinio svoje i ponovno ih je spojio filmski set. Naime, Vudi Alen ih je pozvao da glume u filmu "Ljubav u Barseloni", a sve ostalo je istorija.

Havijer je u jednom od svojih mnogobrojnih intervjua priznao kako su ga mučile neke sumnje i kako je na početku oklevao, naročito nakon što su snimili scene žustrih rasprava, a Penelope je glumila neodoljivu i strastvenu ženu koja ga je toliko zadivila da je počeo da se pita da li želi takvu ženu kraj sebe i u stvarnom životu.

S obzirom na njihovu priču koja je poput pravog ljubavnog romana, svi su očekivali raskošno venčanje. Ipak, slavni par se odlučio na skromno i intimno venčanje o kojem se ne zna ništa osim da je održano na Bahamima u kući Džonija Depa.

- Život se promenio. Sazreli smo. Sve je drugačije kada ste porodica. To je prioritet, kao što i treba da bude. Nismo izuzetak. Trudimo se koliko možemo, ali shvatamo i to da trud u odnosu zavisi i od potreba koje oboje imamo. Važno je da vas ne zbuni fikcija. Fikcija je fikcija, stvarnost je druga priča - rekao je Havijer pre nekoliko godina za časopis "Vulture".

Zahvaljujući svom izgledu, Penelope je dobila i ugovore s brojnim renomiranim brendovima, uključujući i i modnu kuću "Šanel" čije je zaštitno lice već godinama.

Video: Oni uzimaju milionče po samo jednoj epizodi serije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • X

    5. maj 2022 | 23:00

    Dobro se svega sećam.....pratila sam ih preko štampe: jedva ga je dogurala do braka !!!!! Nije nikako hteo bračne stege! Zato je venčanje na Filipinima,da ne kažem:BRAK NE POSTOJI !JER SE NE RACUNA ODANDE !E TO JE ON HTEO! ali su opstali ,nije dala da ode ! U stvari....oni nisu uopšte u oficijelnom španskom braku !Oni samo žive zajedno! Toliko ga je htela i sigurno mnooogo trpela zbog svega ovoga,ali su ,,u braku,,.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA