Svi su se pitali gde je nestala Kim Besindžer, a glumica se borila s poremećajem: "Nisam izlazila iz kuće"

- Morala sam iznova da učim da vozim, godinama nisam htela da vozim kroz tunele u Malibuu - rekla je Kim

  • 0
Kim Besindžer Printskrin: Youtube/Page six

Kim Besindžer (68) poslednjih se godina retko pojavljuje u javnosti, a sad je otvoreno progovorila o poremećaju sa kojim se bori.

Glumica, koju su svojevremeno proglašavali najlepšom ženom sveta, gostovala je u podkastu Džejd Pinket-Smit "Red Table Talk", te priznala da se bori sa agorafobijom. Reč je o vrsti anksioznog poremećaja zbog kojeg osobe izbegavaju javna mesta, ali i mesta i situacije koje kod njih izazivaju paniku.

- Morala sam iznova da učim da vozim, godinama nisam htela da vozim kroz tunele u Malibuu. Sve me to činilo nervoznom, za sve sam se morala mučiti da shvatim šta sad trebam  da radim - rekla je Kim.

- Nisam izlazila iz kuće, nisam išla na večere. Zaista je užasno kad osoba koja je živela kao ja ne zna šta se događa. Sve se ugasilo u meni - dodala je.

U istom podkastu bila je i njena ćerka Ajrlend Boldvin (26) koja je govorila o zavisnostima.

- U mojoj porodici ima puno slučajeva alkoholizma i zavisnosti o drogama. Zbog alkohola i tableta nisam mogla ni da spavam - priznala je.

Karijeru Kim Besindžer obeležilo je pojavljivanje u Betmenu, ali i jednom filmu o Džejms Bondu. Ljubila je brojne poznate muškarce, među kojima je bio Ričard Gir.

Ipak, najviše pažnje privukao je brak sa Alekom Boldvinom, s kojim je dobila Ajrlend. Upoznali su se na snimanju filma The Marrying Man.

Video: 12 najlepših i najpoželjnijih Bond devojaka ikada: Za jednu se svi slažu da je najvrelija od svih

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA