≫ 

Vilou Smit o problemu sa kojim se borila i njena majka: "Bilo je dana kada bih plakala i vrištala"

- Prošla je kroz toliko toga da su joj se moji problemi činili beznačajnim - rekla je Vilou

  • 1
Vilou Smit Printskrin: Facebook/Red Table Talk

Vilou Smit progovorila je o problemu koji je imala, a njena majka Džejda Pinket Smit otkrila je kako je kroz njenu borbu shvatila svoje probleme.

Naime, Vilou Smit (21), ćerka Vila i Džejde Pinket Smit, u svom audio-zapisu 'Red Table Talk' otvoreno je progovorila o svojoj borbi s anksioznosti. Ispričala je da joj je bilo teško jer majka Džejda nije razumela njene probleme.

- Imam osećaj da tokom mog odrastanja nije razumela moju anksioznost jer je ona, dok je odrastala, doživela puno smrti svojih prijatelja. Prošla je kroz toliko toga da su joj se moji problemi činili beznačajnim. I to me frustriralo kao dete jer sam se pitala kako možeš ne videti da se mučim  - rekla je Vilou i dodala:

- Bilo je dana kada bih vrištala, plakala i samo ležala na podu.

Pinket Smit priznala je da joj je trebalo dugo vremena da shvati ćerku  i njeno mentalno stanje jer je zbog života u poznatoj porodici imala znatno drugačiji javni život od rođenja.

- Ne znam kako je biti dete pod svetilima reflektora. Jednostavno nisam znala kako je utešiti, i kakav joj pomoć treba,  nisam je razumela - rekla je Džejda i otkrila da je gledajući svoju ćerku shvatila da i ona sama ima isti problem.

- Da bih se suočila sa njenim problemom učila sam o njoj, morala sam razmišljati o nekim svojim ponašanjima i ponašanjima svoje majke i reći:  'Pa verovatno bih i ja bila anksiozna s obzirom na to kako sam odrasla. Bilo mi je teško - otkrila je Pinket.

Mlada pevačica tada je otkrila majci da je njeno priznanje da se i sama bori sa anksioznosti promenilo život.

 - Najbolja si mi prijateljica - priznala je Vilou Džejdi koja je u poslednje vreme na meti žestokih kritika.

Džejda se našla se na meti kritila nakon što je njen suprug Vili Smit zbog nje fizički nasrnuo na komičara Kris Roka.

Podsetimo, Rok je izgovorio šalu, aludirajući na Džejdinu obrijanu glavu, kakvu je i Demi Mur imala u filmu iz 1997. godine, a Vilu se to nije dotaplo, te se popeo na pozornicu i udario Roka.

Video: Šamar Vila Smita o kom bruji planeta: Zveknuo Krisa Roka na dodeli Oskara, jer mu je uvredio ženu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA