≫ 

Britni Spirs izgubila bebu: "Ovo je užasan trenutak za svakog roditelja"

Ona je pre pet nedelja objavila da je trudna

  • 1
Britni Spirs, Britney Spears Foto: Profimedia/Jen Lowery/SilverHub

Britni Spirs objavila je na Instagramu da je njena trudnoća poprimila tragičan obrt i da više ne očekuje bebu.

- Sa ogromnim bolom objavljujemo da smo izgubili našu bebu, naše čudo tokom ranih meseci trudnoće. Ovo je užasan trenutak za svakog roditelja. Možda je trebalo da sačekamo sa objavom trudnoće, ali bili smo previše ubuđeni. Ljubav koju osećamo jedni za druge je naša snaga. Nastavićemo da radimo na proširenju naše lepe porodice. Zahvalni smo za svu vašu podršku. Molimo za privatnost u ovom teškom trenutku.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

Podsetimo, pre pet nedelja pevačica je objavila zbunjujuću priču o gubitku kilograma, pa ponovnom dobijanju... zatim o testiranju na trudnoću i na kraju izjavila: „Čekam bebu“.

Sve se desilo mesecima nakon što se okončalo starateljstvo koje je nad njom imao njen otac. Oblik zakonskog starateljstva poznat kao konzervatorstvo, koje je uspostavio njen otac 2008. godine nakon što je doživela krah mentalnog zdravlja, značio je da nije mogla sama da donosi odluke o svom telu, poslu i zdravlju. To je predstavljalo nemogućnost da se Britni sama kreće bilo gde izvan kuće, da vozi auto, snima pesme i neautorizovano daje intervjue, a ograničenje se odnosilo i na njeno reproduktivno zdravlje i sposobnost. Njoj je postavljena trajna kontracepcija koja je onemogućila da zatrudni u tom trenutku.

Video: Trudna Britni Spirs objavila video u kom pokazuje trudnički stomak u razlučitim modnim kombinacijama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA