Kako su Sinatrine ćerke čuvenom glumcu poštom poslale konjsku glavu

- Snimali smo film i dobio sam konjsku glavu - rekao je Liota

  • 0
Rej Liota Tina i Nensi Sinatra Foto-montaža: Profimedia/Backgrid USA/Juan Rico, Profimedia/The Hollywood Archive

Ćerke Frenka Sinatre poslale su Reju Lioti lažnu konjsku glavu nakon što je on odbio da igra njihovog oca, tvrdio je glumac koji je iznenada preminuo u 67. godini.

Liota je pre godinu dana za američke medije rekao da su mu Nensi i Tina Sinatra poslale čudan paket nakon što je odbio njihov zahtev da igra njihovog oca u TV mini seriji koju su snimale.

- Ćerke su htele da uradim mini seriju kada su radile mini seriju o tome i osećao sam se previše neprijatno - priseća se glumac.

Liota je, inače, glumio Sinatru u filmu "The Rat Pack" iz 1998. godine sa Donom Čidlom, Džoom Mantenjom i Angusom Mekfadjenom.

Rej je otkrio da su mu Tina i Nensi poslale lažnu konjsku glavu kada su saznale da je pristao na "The Rat Pack", nakon što ih je odbio.

- Snimali smo film i dobio sam konjsku glavu - rekao je Liota za "Independet".

- Očigledno nije bila prava, ali bila je konjska glava. I znate, konjska glava znači da ste "gotovi".

Poklon je omaž sceni iz kriminalističke drame Frensisa Forda Kopole Kum, u kojoj se odsečena konjska glava šalje kao pretnja Džeku Volcu (kojeg glumi Džon Marli) nakon što je odbio zahtev porodice Korleone.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA