Jedno od najpraćenijih suđenja ikada se privodi kraju: Advokati Amber Herd i Džonija Depa dali završnu reč

Nakon završnih reči, porota je počela da veća

  • 3
Amber Herd i Džoni Dep Foto: Tanjug/AP

Jedno od najpraćenijih suđenja ikada, ono između nekada bračnog, glumačkog para, Amber Herd i Džonija Depa, se bliži kraju. Završeno je davanje iskaza i ispitivanje svedoka, a sada se čeka odluka porote.

Što se tiče završne reči advokatice Džonija Depa ona je istakla da Amber mora odgovarati za sve svoje iznesene laži, dok su, s druge strane, njeni advokati zaključili da je Džoni nasilnik, te da je to postalo jasno tokom ovog šestonedeljnog suđenja.

Amberin advokat, Bendžamin Rotenbron, podsetio je porotu na poruke između Džonija Depa i njegovih prijatelja, u kojima im je glumac napisao da je želeo da povredi bivšu suprugu.

- To je ogledalo srca i uma omiljenog američkog gusara - rekao je on, aludirajući na Depovu ulogu u filmu "Pirati sa Kariba" i dodao: Ovo je pravo lice Džoni Depa.

Depova zastupnica je, s druge strane, optužbe koje je tokom suđenja iznela njegova bivša supruga okarakterisala kao "divlje, preterane i neuverljive".

- U ovoj sudnici je samo jedna osoba zlostavljač, ali to nije Džoni Dep - zaključila je Vaskez i podsetila na snimak u kojem Herd priznaje da je udarila Depa, tadašnjeg muža.

Vaskez je rekla i da je Dep taj koji je bio pod stalnim verbalnim, fizičkim i emotivnim napadima.

- Ovde nije reč o tome ko je bolji supružnik, niti je reč o tome da li vi smatrate da je Herd potencijalno zlostavljala Džonija Depa. Ukoliko smatrate da su se međusobno povređivali, onda Amber pobeđuje. I da je samo jednom bila žrtva nasilja, ona pobeđuje - ukazao je Amberin advokat.

Nakon završnih reči, porota je počela da veća, a ne zna se kada će doneti odluku, prenosi AFP agencija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • !

    30. maj 2022 | 07:34

    Dace bog da pobedi Dzoni i pokaze svetu kakav je monstrum Amber

  • Biba

    30. maj 2022 | 09:28

    Samo slep ne vidi da je ova Amber zlo i da svojim lažima pokušava izvući milione Džoni Depu

  • Mali

    30. maj 2022 | 22:34

    Džoni brate nedaj se volimo te svi🙏🙏🙏

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA